Odotettu Atari-konsoli viivästyy taas – Konsoli ei ehdi pukinkonttiin

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 3.12.2019 06:27

Odotettu Atari-konsoli viivästyy taas – Konsoli ei ehdi pukinkonttiin Uuden konsolin kehittäminen ei ole mikään triviaali temppu, vaikka sille löytyisi markkinoilta kysyntää. Tämän ovat saaneet huomata Atari VCS -konsolin kehittäjät. Konsoli on myöhästynyt jo parin kertaa ja myös nimikin on vaihtunut.
Konsolista alkoi tihkua tietoja Ataribox-nimellä vuoden 2017 kesällä, kun Atarin toimitusjohtaja kertoi aikeista julkaista uusi konsoli legendaarisen konsolibrändin alla. Atariboxin ennakkomyynti alkoi joulukuussa 2017 ja toimitusten luvattiin alkavan keväällä 2018.

Konsoli ei tullut kuitenkan markkinoille viime vuoden keväällä, vaan sen nimi vaihdettiin Atari VCS:ään. Keväällä konsolin kehitystä tuettiin Indiegogo-joukkorahoituksen turvin.Sittemmin konsolin on luvattu tulevan saataville tämän vuoden keväänä, mutta kun sekään ei toteutunut, niin aikataulu muutettiin jouluun. Nyt on jo selvää, ettei Atari VCS ehdi pukinkonttiin, vaan nyt konsolin luvataan tulevan keväällä – ja vuosi on ilmeisesti 2020.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto