AfterDawn: IT-alan uutiset

Black Friday alkoi – Muista tämä kultainen sääntö ennen kuin ostat mitään

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 29.11.2019 06:21

Black Friday alkoi – Muista tämä kultainen sääntö ennen kuin ostat mitään

Kalenterissa hypättiin viime yönä marraskuun viimeiselle perjantaille, mikä tarkoittaa kaupoissa Black Friday -perjantaita. Koko viikon kestänyt hulinointi kulminoituu tähän päivään, jolloin kauppiaiden sopii odottaa lyövän tiskiin parhaimmat tarjoukset.
Vaikka löytäisit himoitsemasi tuotteen jostakin kupasta tarjouksesta, niin kannattaa muistaa valistuneen kuluttajan kultainen sääntö: vertaile hintaa ja ota selvää tuotteen hintahistoria. Nämä molemmat toiminnot löytyvät Hintaopas.fi-hintavertailusivustolta, joka seuraa viikottain tuotteiden jälleenmyyntihintoja kauppakohtaisesti. Hintahistoriasta saat selville siis esimerkiksi sen, että onko tuotteen hintaa nostettu ennen Black Fridayta keinotekoisesti ja sitä myydään nyt vain näennäisellä alennuksella.

Hintahistorian löydät klikkaamalla haluamasi tuotteen esittelysivun auki ja klikkaamalla tuotekuvan alla olevaa Hintahistoria-välilehteä (esimerkiksi Xbox One S All-Digitalin hintahistoria). Sivulla on graafi tuotteen hinnan kehittymisestä, mutta sen lisäksi näet graafin alapuolelta miten tuotteen hinta on muuttunut viime aikoina jälleenmyyjillä. Klikkaat vain jälleenmyyjän nimeä, minkä jälkeen eteesi aukeaa lista viime aikojen muutoksista.
Parhaimmat Black Friday -tarjoukset löydät täältä tai voit tutkia AfterDawnin käsin tekemää listaa tarjouksista.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto