Joulukuun kaikki palaavat Netflix Originals -sarjat: Fuller House, You...

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 27.11.2019 16:37

Joulukuun kaikki palaavat Netflix Originals -sarjat: Fuller House, You... Netflixin joulukuun tuotannossa on muutamia ehdottomia helmiä, joita löytyy niin elokuvista (lista kaikista joulukuun elokuvista) kuin sarjoista (lista joulukuun uusista sarjoista). Tulossa on kuitenkin tuttuun tapaan myös uusia kausia palaavista Originals-sarjoista, niistä tässä.
Palaavien sarjojen lista ei ole yhtä pitkä kuin Netflix-elokuvien tai varsinkaan uusien sarjojen, joita on liki kaksi tusinaa. Muutamia isoja sarjoja on kuitenkin myös joulukuussa palaamassa palveluun.

Erityisesti nimistä pomppaavat esiin legendaarisen komedian uusi versio Fuller House, josta tulee jo viides kausi, sekä hyvän vastaanoton saanut trilleri You, joka saa vihdoin yli vuoden tauon jälkeen toisen kautensa. Lisäksi odotettuja ovat varmasti 60-luvun sarjaan perustuvan Lost in Spacen toinen tuotantokausi sekä taikuri Justin Willmanin Magic for Humansin kakkoskausi.Komediatuotannon jatkuminen varmistuu Alexa & Katien kolmannella kaudella, stand-up-komiikka show The Degeneratesin toisella kaudella sekä junnuille soveltuva Team Kaylie, josta tulee kakkoskausi. Tulossa on myös anime-sarjojen Carole & Tuesday ja Teasing Master Takagi-san toiset kaudet.

Kansainvälisistä sarjoista puolalainen rikosdraama Ultraviolet, brassidraama lääkäreistä sulkeutuneessa pikkukylässä kertova The Chosen One sekä japanilaisreality Terrace House: Tokyo 2019-2020 saavat kaikki toisen kautensa.

Tässä vielä kaikki joulukuussa palaavat Netflix-sarjat aikajärjestyksessä:

Joulukuun 2.
Team Kaylie: Kausi 2
Joulukuun 4.
Magic for Humans: Kausi 2
Joulukuun 6.
The Chosen One: Kausi 2
Fuller House: Kausi 5
Teasing Master Takagi-san: Kausi 2
Joulukuun 19.
Ultraviolet: Kausi 2
Joulukuun 24.
Carole & Tuesday: Kausi 2
Lost in Space: Kausi 2
Terrace House: Tokyo 2019-2020: Kausi 2
Joulukuun 26.
You: Kausi 2
Joulukuun 30.
Alexa & Katie: Kausi 3
Joulukuun 31.
The Degenerates: Kausi 2

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Microsoft teki nolon mokan – Suuri tietokanta vuoti nettiin Microsoft teki nolon mokan – Suuri tietokanta vuoti nettiin (23.1.2020 06:00)
Microsoft myöntää joutuneensa valtavan tietovuodon kohteeksi. Vyyhdin taustalla oli väärin konfiguroitu asiakaspalvelutietokanta, joka oli käytännössä näkyvillä kaikille tietokantaan pääsyä yrittäville. ....
Motorola Razr tekee taas paluun – Simpukkapuhelimessa on taittuva näyttö Motorola Razr tekee taas paluun – Simpukkapuhelimessa on taittuva näyttö (22.1.2020 17:31)
Motorola Razr -mallisto on noussut Yhdysvalloissa samanlaiseen kulttimaineeseen kuin Nokia 3310 on Suomessa. Siksi uuden Motorola Razr -puhelimen lanseeraus on maassa iso uutinen. Vielä isommaksi ....
Vihdoin alkaa tapahtua – WhatsAppin tumma teema on lopputestauksessa Vihdoin alkaa tapahtua – WhatsAppin tumma teema on lopputestauksessa (22.1.2020 17:09)
WhatsApp on päivittänyt pikaviestipalvelun Android-sovelluksen uuteen beta-versioon ja sen mukana julkiseen betaan on tullut dark mode -teema. Tumman teeman avulla voit vähentää silmiin kohdistuvaa ....
Google pidentää useiden uusien Chromebookien ohjelmiston päivitystukea 8 vuoteen Google pidentää useiden uusien Chromebookien ohjelmiston päivitystukea 8 vuoteen (22.1.2020 10:53)
Google on kertonut Bett -tapahtumassa pidentävän Chrome OS -laitteiden ohjelmiston päivitystukea kahdella vuodella vuoden 2020 tai sen jälkeen julkistettujen laitteiden kohdalla. Aikoinaan ....
Netflix kasvoi odotettua enemmän – Disney ja Apple eivät tehneetkään lovea kasvuun Netflix kasvoi odotettua enemmän – Disney ja Apple eivät tehneetkään lovea kasvuun (22.1.2020 06:21)
Vaikka kilpailu suoratoistomarkkinoilla kiristyi viime vuoden lopulla Apple TV+:n ja Disney+:n lanseerausten takia, eivät ne onnistuneet tekemään lovea Netflixin kasvulukemiin. Pikemminkin päinvastoin, ....

Uutisarkisto