AfterDawn: IT-alan uutiset

Joulukuun kaikki palaavat Netflix Originals -sarjat: Fuller House, You...

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 27.11.2019 16:37

Joulukuun kaikki palaavat Netflix Originals -sarjat: Fuller House, You...

Netflixin joulukuun tuotannossa on muutamia ehdottomia helmiä, joita löytyy niin elokuvista (lista kaikista joulukuun elokuvista) kuin sarjoista (lista joulukuun uusista sarjoista). Tulossa on kuitenkin tuttuun tapaan myös uusia kausia palaavista Originals-sarjoista, niistä tässä.
Palaavien sarjojen lista ei ole yhtä pitkä kuin Netflix-elokuvien tai varsinkaan uusien sarjojen, joita on liki kaksi tusinaa. Muutamia isoja sarjoja on kuitenkin myös joulukuussa palaamassa palveluun.

Erityisesti nimistä pomppaavat esiin legendaarisen komedian uusi versio Fuller House, josta tulee jo viides kausi, sekä hyvän vastaanoton saanut trilleri You, joka saa vihdoin yli vuoden tauon jälkeen toisen kautensa. Lisäksi odotettuja ovat varmasti 60-luvun sarjaan perustuvan Lost in Spacen toinen tuotantokausi sekä taikuri Justin Willmanin Magic for Humansin kakkoskausi.
Komediatuotannon jatkuminen varmistuu Alexa & Katien kolmannella kaudella, stand-up-komiikka show The Degeneratesin toisella kaudella sekä junnuille soveltuva Team Kaylie, josta tulee kakkoskausi. Tulossa on myös anime-sarjojen Carole & Tuesday ja Teasing Master Takagi-san toiset kaudet.

Kansainvälisistä sarjoista puolalainen rikosdraama Ultraviolet, brassidraama lääkäreistä sulkeutuneessa pikkukylässä kertova The Chosen One sekä japanilaisreality Terrace House: Tokyo 2019-2020 saavat kaikki toisen kautensa.

Tässä vielä kaikki joulukuussa palaavat Netflix-sarjat aikajärjestyksessä:

Joulukuun 2.
Team Kaylie: Kausi 2
Joulukuun 4.
Magic for Humans: Kausi 2
Joulukuun 6.
The Chosen One: Kausi 2
Fuller House: Kausi 5
Teasing Master Takagi-san: Kausi 2
Joulukuun 19.
Ultraviolet: Kausi 2
Joulukuun 24.
Carole & Tuesday: Kausi 2
Lost in Space: Kausi 2
Terrace House: Tokyo 2019-2020: Kausi 2
Joulukuun 26.
You: Kausi 2
Joulukuun 30.
Alexa & Katie: Kausi 3
Joulukuun 31.
The Degenerates: Kausi 2

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto