AfterDawn: IT-alan uutiset

Videolla – Teslan Cybertruck vie Fordin F-150:tä kuin litran mittaa

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 26.11.2019 06:21

Videolla – Teslan Cybertruck vie Fordin F-150:tä kuin litran mittaa

Teslan uuden Cybertruckin tähtäimessä on selvästi Fordin F-150-lava-auto, joka on maailmalla kategoriansa myydyin auto. Tesla vertaa uutta Cybertruckia jatkuvasti Fordin F-150:een, siksi se myös valittiin köydenvetokisan Cybetruckia vastaan.
Cybertruckin ja F-150:n periin kiinnitettiin siis köydet ja autot laitettiin vetämään toisiaan vastaan. Kovin pitkäksi vetokisa ei jäänyt, sillä kuten videolta nähdään, Cybertruck vetää F-150:ltä maton heti kättelyssä alta. Vetokisassa ajatuksena oli demonstroida Cybetruckin sähkömoottoreiden vääntöä, joka on yleisesti ottaen sähkömoottoreissa parempi kuin polttomoottoreissa.

Markkinointimateriaalaihin kannattaa tietysti myös suhtautua kriittisesti. Tällaisissa vetokisoissa oleellista on vääntökyvyn lisäksi myös pito, joten sellaiset pienet asiat kuin rengasvalinnat sekä paino vaikuttavat oleellisesti lopputulokseen. Videolta nähdään, että F-150:n peräpää on kevyt (tyhjä), mutta Cybertruckin peräpään tyhjyyttä ei videolta näe.

Ford on kertonut kehittävänsä myös F-150:stä sähköisen version.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto