Black Friday tarjoukset - Lista tiistain parhaista tarjouksista

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 26.11.2019 14:30

Black Friday tarjoukset - Lista tiistain parhaista tarjouksista Itse Black Friday -hetkeen on vielä muutama päivä aikaa, mutta tästä huolimatta tarjouksia on ilmaantunut hyvät määrät. Osa verkkokaupoista panostaa koko Black Friday -viikkoon isosti, osalla tarjoukset ilmaantuvat vasta perjantaina.
Tähän listaan on kerätty parhaat tarjoukset eri verkkokaupoista. Tällä hetkellä tarjouksia löytyy eniten älypuhelimista, mutta myös monia muita hyviä tarjouksia on ilmaantunut. Näihin lukeutuvat tarjoukset esimerkiksi älykelloista sekä pelikonsoleista.

Mutta pitemmittä puheitta asiaan: lista Black Friday -viikon parhaista tarjouksista alkuviikosta.

Puhelimet


Kellot
Kuulokkeet ja kaiuttimet
Näytöt
Hiiret ja näppäimistöt


Konsolit
Muut
Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä.
Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto