Tesla räjäytti pankin taas? Cybertruckia tilattu jo yli 200 000 kappaletta

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 25.11.2019 06:33

Tesla räjäytti pankin taas? Cybertruckia tilattu jo yli 200 000 kappaletta Teslan viime viikolla esittelemän Cybertruckin vastaanotto on ollut kaikesta päätellen varsin positiivinen, sillä vaikka auto tulee saataville vasta vuoden 2021 lopusta lähtien, on sitä tilattu ennakkoon jo yli 200 000 kappaletta.
Elon Muskin paljastamat tilauslukujen mukaan 147 000 tilauksen kohdalla mallijakauma oli seuraavanlainen. Noin 42 prosenttia tilaajista valitsi kaksimoottorisen version ja lähes yhtä moni (41 prosenttia) otti vieläkin tehokkaamman kolmimoottorisen mallin. Yhdellä moottorilla varustetun karvalakkiversion tilausmäärät ovat kaikista alhaisimmat (17 %). Muskia jakauma varmasti miellyttää sillä tilaukset ovat painottuneet kaikkein kalleimpiin malleihin.

Yli 147 000 tilauksen rajapyykki saavutettiin noin 48 tuntia tilausjärjestelmän avaamisen jälkeen. Tesla perii ennakkotilauksista sadan dollarin ennakkomaksun, jolla varmistetaan se, että tilaajat ovat kohtalaisen varmoja tilauksestaan. Vaikka kaikki eivät päätyisikään ostamaan Cybetruckia, niin Teslalle tilausjakauma tieto on tärkeä, koska sen avulla yhtiö ohjaa tuotantoa kysyntää vastaavaan suuntaan.AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Motorola Razr tekee taas paluun – Simpukkapuhelimessa on taittuva näyttö Motorola Razr tekee taas paluun – Simpukkapuhelimessa on taittuva näyttö (22.1.2020 17:31)
Motorola Razr -mallisto on noussut Yhdysvalloissa samanlaiseen kulttimaineeseen kuin Nokia 3310 on Suomessa. Siksi uuden Motorola Razr -puhelimen lanseeraus on maassa iso uutinen. Vielä isommaksi ....
Vihdoin alkaa tapahtua – WhatsAppin tumma teema on lopputestauksessa Vihdoin alkaa tapahtua – WhatsAppin tumma teema on lopputestauksessa (22.1.2020 17:09)
WhatsApp on päivittänyt pikaviestipalvelun Android-sovelluksen uuteen beta-versioon ja sen mukana julkiseen betaan on tullut dark mode -teema. Tumman teeman avulla voit vähentää silmiin kohdistuvaa ....
Google pidentää useiden uusien Chromebookien ohjelmiston päivitystukea 8 vuoteen Google pidentää useiden uusien Chromebookien ohjelmiston päivitystukea 8 vuoteen (22.1.2020 10:53)
Google on kertonut Bett -tapahtumassa pidentävän Chrome OS -laitteiden ohjelmiston päivitystukea kahdella vuodella vuoden 2020 tai sen jälkeen julkistettujen laitteiden kohdalla. Aikoinaan ....
Netflix kasvoi odotettua enemmän – Disney ja Apple eivät tehneetkään lovea kasvuun Netflix kasvoi odotettua enemmän – Disney ja Apple eivät tehneetkään lovea kasvuun (22.1.2020 06:21)
Vaikka kilpailu suoratoistomarkkinoilla kiristyi viime vuoden lopulla Apple TV+:n ja Disney+:n lanseerausten takia, eivät ne onnistuneet tekemään lovea Netflixin kasvulukemiin. Pikemminkin päinvastoin, ....
Apple aloittaa pian uuden iPhonen tuotannon – Julkaistaan maaliskuussa Apple aloittaa pian uuden iPhonen tuotannon – Julkaistaan maaliskuussa (22.1.2020 05:54)
Apple on tilannut uuden iPhonen tuotannon alkavaksi helmikuussa jotta uutukainen voidaan esitellä yleisölle maaliskuun aikana. iPhonien myynnin sanotaan olleen viime aikoina korkealla tasolla ....

Uutisarkisto