Black Friday -tarjoukset tulevat – Tällä sivulla varmistat itsellesi parhaimmat säästöt!

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 24.11.2019 20:16 Kommentteja (3)

Black Friday -tarjoukset tulevat – Tällä sivulla varmistat itsellesi parhaimmat säästöt! Yhdysvalloista Suomeen rantautunut Black Friday -kulutushysteria on paisunut vuosi toisensa jälkeen suuremmaksi ja suuremmaksi. Enää ei riitä, että mustaa perjantaita vietettäisiin vain marraskuun viimeisenä perjantaina, vaan sitä pitää juhlia kokonaisen viikon ajan. Näin ollen tämän vuoden Black Friday -viikko käynnistyy verkkokaupoissa jo huomenna.
Kaupat tyypillisesti nokittelevat toinen toisiaan tarjousviikon aikana, kannattaa siis ehdottomasti valmistautua muuttuviin tilanteisiin ja seurata tarjouksia tarkalla silmällä. Suurimpien verkkokauppojen tarjouksia kannattaa etsiä täältä ja varmistat sen, ettet tule käyttäneeksi liika rahaa uuden kulutustuotteen hankinnassa. Esimerkiksi Gigantti aikoo myydä Xbox One S:ää 99 euron hintaan huomenna.Verkkokaupoilla voi myös olla kova kiire tarjousten kanssa, joten jotkut kaupat saattavat tarjota hyvinkin houkuttelevia tarjouksia maantaina kello 00.00. Jos yöunet eivät tule kysymykseen ensi yönä, niin selaimen välilehteen kannattaa avata tämän tarjoussivun lisäksi jokin alla olevien verkkokauppojen tarjoussivuista.

Hintaopas.fi:n Black Friday -teemasivun kautta voit myös suodattaa tarjouksia haluamasi tuotekategorian suhteen, joten kaikkia sinun kiinnostuspiirin ulkopuolisia tarjouksia ei tarvitse kahlata läpi. Kiikarissa olevalle tuotteelle voit asettaa myös tarjousvahdin. Kannattaa myös katsella tuotteiden hintahistoriaa Hintaopas.fi:stä – jotkut verkkokaupat voivat nimittäin huijata nostamalla hintoja ennakkoon, jolloin Black Fridayksi saadaan isoja alennusprosentteja.

Kaikki Black Friday -tarjoukset


Lista tarjouksista


CDON.com
DNA
Elisa
Gigantti
Jimms
Motonet
Multitronic
Power
Proshop
Rajala
Teknikmagasinet
Telia
Tokmanni
Veikon Kone
Verkkokauppa.com

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

124.11.2019 21:07

Gigantti nosti tässä kuussa Lg:n 49UM7000 television hintaa 377e --> 449e ja nyt sama televisio on Black Fridayn ennakkotarjouksessa hintaan 349e ja mainostetaan, että normaalihinta on 449e vaikka myyty muuten 377e.


MSI B350 Gaming Pro Carbon | AMD Ryzen 5 3600 | GTX 1080 WINDFORCE OC | Corsair RM750x 80+ Gold | G.Skill Ripjaws V DDR4 16 GB 3066Mhz | Noctua NH-D15 | Windows 10 64-bit 1903 | Samsung Evo 850 500 GB | Kingston UV400 240 GB | Asus Rog Swift PG279Q 165Hz |

225.11.2019 18:23

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Vilperi13:
Gigantti nosti tässä kuussa Lg:n 49UM7000 television hintaa 377e --> 449e ja nyt sama televisio on Black Fridayn ennakkotarjouksessa hintaan 349e ja mainostetaan, että normaalihinta on 449e vaikka myyty muuten 377e.
Eli ihan normaali Black friday tarjous

325.11.2019 18:30

Muutama verkkokauppa myös teki niin että muutti viime viikon alennukset mustalle pohjalle ja lisäsi tekstin "black friday -alennus" tyyliin... Eli ei sen erikoisempia tarjouksia. Hämätään vain tällä mustan perjantain hysterialla.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto