Tesla paljasti himoitun Cybertruckin - Katso videolta miten esitys meni pieleen

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 22.11.2019 10:10

Tesla paljasti himoitun Cybertruckin - Katso videolta miten esitys meni pieleen Tesla on paljastanut viime keväästä lähtien hypetetyn lava-auton. Toimitusjohtaja Elon Muskin lupausten mukaisesti pick up -auto noudattaa melko futuristista tyyliä -- joku voisi jopa sanoa, että auton muotoilussa on käytyetty kirvestä.
Tesla Cybertruck tuli heti ennakkotilavaksi, mutta tuotantolinjoilta niitä alkaa tulla pihalle vasta vuoden 2021 lopulla. Muotoilultaan valtavirrasta reippaasti poikkeavaa autoa tarjotaan kolmena eri varianttina: yhdellä, kahdella tai kolmella moottorilla varustettuna. Autot eroavat toisistaan suorituskyvyssä (kiihdytys 0-96,6 km/h on mallista riippuen 2,9-6,5 sekuntia), kantamassa (402, 483 tai 805 km) ja vetokyvyssä (3 175-6 350 kilogrammaa).

Autojen ilmoitetut hinnat vaihtelevat 39 900-69 900 dollarin välillä. Tehokkaimman mallin valmistus alkaa vasta vuoden 2022 lopulla.

Autoa markkinoidaan niin kaupunkiajoon kuin offroad-käyttöön. Teslan mukaan auton lasit ovat äärimmäisen kestäviä, vaikka julkistustilaisuudessa lasit menivät demossa helponlaisesti rikki (alla oleva video)

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.




Uutisarkisto