Star Wars -sarja Mandalorian nousee vuoden eniten laittomia latauksia keränneeksi sarjaksi?

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 22.11.2019 13:13

Star Wars -sarja Mandalorian nousee vuoden eniten laittomia latauksia keränneeksi sarjaksi? Disney avasi suoratoistopalvelunsa, Disney+:n marraskuussa 2019 ja palvelun yhdeksi hitiksi lisättiin Star Wars -maailmaan sijoittuva The Mandalorian. Ongelmiahan siitä seurasi..
Onelmat pystyi oikeastaan haistamaan jo etukäteen. Kerrataanpa: Star Wars on ollut hurjassa nosteessa viime vuodet ja Skywalkereiden tarinan päättävä alkuperäisen elokuvasarjan yhdeksäs osa saapuu elokuvateattereihin joulukuussa.

Disney+:n lanseerauksen yhteydessä sinne tuotiin mukaan kokonaan uusi, Star Wars -maailmaan sijoittuva sarja. Ja kaiken huipuksi sarja on kerännyt huikeita arvosanoja katsojilta IMDB-palvelussa (pilottijakson keskiarvo on 9,3/10 ja seuraavat jaksotkin ovat keränneet yli 8/10 keskiarvon).

Ja.. Disney+ on laillisesti saatavilla ainoastaan viidessä maassa maailmassa (Yhdysvallat, Hollanti ja Kanada avasivat pelin 12.11.2019 ja Australia sekä Uusi-Seelanti seurasivat perässä 19.11.).

Lopputulos näyttää olevan se, että torrentit ovat laulaneet viimeiset pari viikkoa ympäri maailmaa kun Star Wars -fanit ovat halunneet seurata sarjaa eivätkä malta odottaa Disney+:n avautumista omassa maassaan.Vuoden muut isot tv-tapaukset, kuten Game of Thronesin päätöskausi, olivat saatavilla laillisesti suht laajalti ympäri maailmaa, mutta Mandaloriania pitää Euroopassa odottaa ainakin kevääseen asti. Disney on lupaillut palvelun avaamista Suomeenkin keväälle 2020.Mandalorianin suosiosta piraattien keskuudessa kertoivat useatkin lähteet.

Vaikuttaisi siltä, että viimeistään Star Warsin kutsu on ajamassa käyttäjiä takaisin laittomien latausten pariin. Kirjoitimme jo syksyllä 2018 siitä, miten piratismi on jälleen nousemassa, kun kuluttajat eivät suostu maksamaan useammasta kuin yhdestä videopalvelusta kerrallaan. Spotifyn tyylinen palvelu, joka sisältäisi lähes kaiken materiaalin yhdellä kuukausimaksulla näyttää erittäin epätodennäköiseltä tulevaisuudelta videopuolella ainakaan lähivuosina. On toki todennäköistä, että pelureita tulee heittämään hanskoja tiskiin ja lopulta jäljelle jääkin vain pari, kolme palvelua, joihin sisältö keskittyy.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Tesla sai luvan jatkaa Gigafactoryn rakentamista Saksaan – Metsien kaataminen yritettiin keskeyttää Tesla sai luvan jatkaa Gigafactoryn rakentamista Saksaan – Metsien kaataminen yritettiin keskeyttää (21.2.2020 18:20)
Tesla on saanut luvan jatkaa Berliiniin rakennettavan Gigafactory-akkutehtaan maastotöitä. Sähköautoyhtiö poistatti puustoa yli 91 hehtaarin kokoiselta alueelta, jotta siellä voidaan aikanaan ....
Samsung Galaxy Z Flipin myynti on alkanut - Hinta 1550 euroa Samsung Galaxy Z Flipin myynti on alkanut - Hinta 1550 euroa (21.2.2020 14:01)
Samsung esitteli yrityksen toisen taittavanäyttöisen älypuhelimen eli Galaxy Z Flipin tämän kuun alussa yhdessä Galaxy S20 -sarjan kanssa. Galaxy Z Flipin myynti alkaa tänään valikoiduilla jälleenmyyjillä, ....
Peruuntuvatko jo toiset teknologiamessut? Facebook ja Sony eivät tule GDC:hen Peruuntuvatko jo toiset teknologiamessut? Facebook ja Sony eivät tule GDC:hen (21.2.2020 06:19)
MWC-messut peruuntuivat tänä vuonna koronavirusepidemian takia, mutta se ei jää välttämättä ainoaksi teknologiamessuksi, joka uhkaa peruuntua. Facebook on nimittäin jo ilmoittanut, että se aikoo ....
HTC:lta uusi Cosmos-virtuaalilasimallisto – Cosmos XR tomii myös AR-laseina HTC:lta uusi Cosmos-virtuaalilasimallisto – Cosmos XR tomii myös AR-laseina (21.2.2020 06:09)
HTC on päivittänyt Cosmos Vive -virtuaalilasimallistonsa uusilla laseilla, joiden erityispiirteenä on tällä kertaa vaihdettavat etulevyt. Lasien etupuolen levyjen vaihtamisella laitteeseen on ....
Apple kääntää kelkkansa – Oletusselaimen voi pian vaihtaa Safarista Chromeen Apple kääntää kelkkansa – Oletusselaimen voi pian vaihtaa Safarista Chromeen (20.2.2020 17:28)
Apple on avaamassa ohjelmistolustojaan kolmansille osapuolille, kirjoittaa Bloomberg. Uutistoimiston tietojen mukaan Apple olisi mahdollistamassa oletusselaimen sekä oletussähköpostiohjelman ....
1 kommentti

Uutisarkisto