AfterDawn: IT-alan uutiset

Näin päivität Windows 10:een täysin ilmaiseksi

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 20.11.2019 18:10

Näin päivität Windows 10:een täysin ilmaiseksi Microsoftin tarjoama tuki Windows 7:lle päättyy tammikuussa 2020, joten jos tietokoneessasi käytetään vielä pian vanhenevaa käyttöjärjestelmää, nyt olisi korkea aika päivittää tietokone Windows 10:een.
Joku ehkä muistaa vielä ne ajat, jolloin Microsoft tarjosi Windows 7:n ja Windows 8.1:n käyttäjille päivitystä Windows 10:een täysin ilmaiseksi. Tällä hetkellä Windows 10 Home -käyttöjärjestelmälisenssiä myydään noin 110 eurolla. Joululahjarahojaan ei kuitenkaan välttämättä tarvitse upottaa uuteen Windows 10:een, sillä käyttöjärjestelmään päivittäminen voi onnistua myös ilmaiseksi.

Käyttäjäkokemukset kertovat, että Microsoft sallii edelleen Windows 10 -järjestelmien aktivoinnin Windows 7:n tuoteavaimilla. Sinun tulee vain ladata Windows 10:n ISO-levykuvatiedosto ja muodostaa sen avulla asennusmedia (esimerkiksi USB-muistitikulle). Voit myös halutessasi asentaa Windows 10:n tuplaklikkaamalla ISO-tiedostoa. Tämän jälkeen järjestelmä käynnistetään tältä asennusmedialta ja viedään Windows 10:n asennusloppuun. Asennuksen jälkeen Windows 10:n tulee aktivoida.
Vuoden 2016 kesällä päättyi Microsoftin tarjoama ilmainen GWX-päivitystyökalun jakelu, mutta muut päivitysmenetelmät näyttäisivät toimivan edelleen.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto