Haluatko käyttää Gmailia Outlookissa? Pian se on mahdollista

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 20.11.2019 17:12

Haluatko käyttää Gmailia Outlookissa? Pian se on mahdollista Jo pidemmän aikaa Outlookin käyttäjät ovat voineet käyttää Microsoftin sähköpostisovelluksen kautta Googlen Gmail-sähköpostipalveluita sekä siihen kytkettyä Google Calendar -kalenteripalvelua. Uutena extra on tulossa mahdollisuus käyttää Googlen palveluita myös Outlook.comin kautta.
Käytännössä siis Gmail-sähköpostin ja Googlen Calendar -kalenteria voisi käyttää Outlook.comin webmail-käyttöliittymän kautta, mikä konseptina voi kuulostaa hieman erikoiselta, sillä yhtä hyvin näitä palveluita voisi käyttää niiden Gmail.comissa tai calendar.google.comissa. Outlookin käyttöliittymä voi olla toimistotyöntekijöille tutumpi, mikä ehkä motivoi käyttämään Outlookia Gmailin käyttöön.

Microsoft testaa toimintoa parhaillaan valikoiduilla käyttäjillä. Jää nähtäväksi koska toiminto otetaan laajemmin käyttöön.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto