Spotify haastaa radiot – Loi podcast-generaattorin

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 19.11.2019 16:46

Spotify haastaa radiot – Loi podcast-generaattorin Musiikin suoratoistoa hallitseva Spotify on jo pitkään osoittanut, että se haluaa hallintaansa myös maailman podcast-markkinat. Osa tätä strategiaa on juuri julkaistu Your Daily Podcast -toiminto.
Kyseessä on musiikin puolella käytetyn Discover Weekly -toiminnon kaltainen automaattinen sisältöehdotus, jonka tarkoituksena on tarjota kuunneltavaksi automaattisesti kuulijaa mahdollisesti kiinnostavia podcasteja. Mukana on podcasteja, joita käyttäjä jo seuraa, mutta niiden lisäksi mukaan otetaan algoritmien suosituksia. Algoritmit suosittelevat sisältöä kuunteluhistorian ja seurattujen podcastien perusteella.

Automaattisesti luodun soittolistan joukossa on lyhyitä uutispätkiä, trailereita sekä pidempiä keskusteluita.

Ominaisuus on nyt julkaistu muutamassa maassa. Valitettavasti Suomi ei ole julkaisumaiden joukossa, mutta toiminto laajentunee myös tänne aikanaan.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Tägit: Spotify
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto