AfterDawn: IT-alan uutiset

Spotify haastaa radiot – Loi podcast-generaattorin

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 19.11.2019 16:46

Spotify haastaa radiot – Loi podcast-generaattorin Musiikin suoratoistoa hallitseva Spotify on jo pitkään osoittanut, että se haluaa hallintaansa myös maailman podcast-markkinat. Osa tätä strategiaa on juuri julkaistu Your Daily Podcast -toiminto.
Kyseessä on musiikin puolella käytetyn Discover Weekly -toiminnon kaltainen automaattinen sisältöehdotus, jonka tarkoituksena on tarjota kuunneltavaksi automaattisesti kuulijaa mahdollisesti kiinnostavia podcasteja. Mukana on podcasteja, joita käyttäjä jo seuraa, mutta niiden lisäksi mukaan otetaan algoritmien suosituksia. Algoritmit suosittelevat sisältöä kuunteluhistorian ja seurattujen podcastien perusteella.

Automaattisesti luodun soittolistan joukossa on lyhyitä uutispätkiä, trailereita sekä pidempiä keskusteluita.

Ominaisuus on nyt julkaistu muutamassa maassa. Valitettavasti Suomi ei ole julkaisumaiden joukossa, mutta toiminto laajentunee myös tänne aikanaan.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Spotify
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto