Patenttikuvat paljastavat PlayStation 5 -ohjaimen?

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 18.11.2019 19:23

Patenttikuvat paljastavat PlayStation 5 -ohjaimen? Sonyn tulevan sukupolven pelikonsoli on vielä noin vuoden päässä julkaisusta, mutta jo tässä vaiheessa tiedämme melkoisesti tulevasta pelilaitteesta.
Yhtiö on paljastanut muun muassa ohjaimen suljettujen ovien takana, mutta tähän mennessä kuvia siitä ei ole vuotanut julki. Nyt Sonyn patentti saattaa esitellä uuden sukupolven konsolin peliohjainta.

Kuvat ovat peräisin Japanin patenttiviranomaiselta, jolle ne on toimitettu Sony Interactive Entertainmentiltä. Niinpä voisi kuvitella, että kyseessä on PlayStation 5 -ohjain, vaikka tämä ei sitä täysin vahvistakaan.

Ohjaimen ulkonäkö on kovin lähellä nykyistä DualShock 4 -ohjainta ja sisältää muun muassa kosketusalustan sekä samalla tavoin asetellut analogitikut sekä digipädit molemmin puolin.

Yhtiöstä on kerrottu aiemmin, että ohjain on yhteensopiva edellisen sukupolven pelien kanssa, joten siltä osin laitteen tuleekin olla samankaltainen ominaisuuksien puolesta.Sony on aiemmin kertonut, että ohjaimen uudistuksiin kuuluvat puolestaan mm. uusi haptisen vasteen teknologia sekä USB-C-lataus. Nimeä ei ole tässä vaiheessa vahvistettua, mutta erikoista olisi, jos ohjaimen nimi ei olisi DualShock 5.AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto