AfterDawn: IT-alan uutiset

Huomenna se julkaistaan! Tässä on lista Google Stadia -peleistä

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 18.11.2019 05:58

Huomenna se julkaistaan! Tässä on lista Google Stadia -peleistä

Seuraavan sukupolven Xboxin kehitystyötä luotsaavan Phil Spencerin mukaan kestää vielä vuosia ennen kuin suoratoistopelaamisesta tulee isojen massojen tapa pelata. Googlellakin tämä ehkä tiedostetaan, mutta jotta tähän tilanteeseen joskus päästäisiin, pitää palveluiden sisältövalikoimaan panostaa jo nyt.
Google tekeekin niin Stadian kohdalla, sillä jo ennen palvelun varsinaista käynnistämistä, yhtiö on lisännyt pilvipelipalveluunsa 10 uutta peliä. Käytännössä Stadian pelivalikoima lähes kaksinkertaistui aiemmin ilmoitettuun nähden ja pelattava palvelusta löytyy 22 pelin verran. Alta löytyvästä listasta näet kaikki palvelun sisältämät pelit.

Listassa ovat vain ne pelit, jotka Google on luvannut tarjota heti julkaisun jälkeen. Yhtiö on aiemmin vahvistanut luettelon peleistä, jotka ovat tulossa palveluun. Palveluun myöhemmin saapuvat pelit löydät täältä. Sisällön laajentamisessa on kuitenkin vielä työnsarkaa, sillä Microsoft lupasi viime viikolla xCloud-suoratoistopalvelun sisältävän ainakin 50 peliä.
Suomessa pelaajat pääsevät käsiksi Google Stadiaan 19. marraskuuta kello 19.00.

 • Assassin's Creed Odyssey
 • Attack on Titan: Final Battle 2
 • Destiny 2: The Collection (saatavilla Stadia Prossa)
 • Farming Simulator 2019
 • Final Fantasy XV
 • Football Manager 2020
 • Grid 2019
 • Gylt
 • Just Dance 2020
 • Kine
 • Metro Exodus
 • Mortal Kombat 11
 • NBA 2K20
 • Rage 2
 • Rise of the Tomb Raider
 • Red Dead Redemption 2
 • Samurai Shodown (saatavilla Stadia Prossa)
 • Shadow of the Tomb Raider
 • Thumper
 • Tomb Raider 2013
 • Trials Rising
 • Wolfenstein: Youngblood

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto