AfterDawn: IT-alan uutiset

Blizzard lupaa jatkuvia päivityksiä Diablo IV:stä

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 18.11.2019 19:04

Blizzard lupaa jatkuvia päivityksiä Diablo IV:stä BlizzCon 2019 oli julkistusten puolesta melkoisen kovan luokan tapahtuma. Olipa kyseessä Kiina-polemiikin peittely tai ei niin monet olivat innoissaan niin Overwatch 2:sta kuin erityisesti juuri ennen tapahtumaa vuotaneesta Diablo IV:stä.
Vaikka yhtiö esitteli jo melkoisesti pelisisältöä neljännestä Diablosta, niin siitä ei kuitenkaan paljastettu vielä julkaisupäivää – tai edes vuotta.

Yhtiön mukaan faneja aiotaan kuitenkin pitää jatkuvasti kehitystyössä mukana päivityksillä, jotka julkaistaan virallisessa blogissa. Blizzard-pomo Luis Barriga kertoi, että vaikka peli ei ole julkaisuvalmis vielä hetkeen, niin uutta tietoa siitä tuodaan kansan tietoon neljännesvuosittain.

Ensi vuonna Blizzard aikoo julkistaa tietoa pelin kehittymisestä noin kolmen kuukauden välein, alkaen huhtikuusta 2020. Tämän ja aiempien kommenttien perusteella pelin valmistuminen ei siis tule todennäköisesti kyseeseen vielä ensi vuonna.
On kuitenkin erikoista, että yhtiö on kertonut Diablo IV:n tulevan PC:n lisäksi PlayStation 4:llä ja Xbox One:lle, joille on tulossa seuraajat arviolta ensi vuoden lopulla, ennen uuden Diablon julkaisua.

Diablo IV -pelisisältöä esitteli BlizzConissa tubettaja Rhykker, jonka ensikatsaus löytyy täältä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto