Blizzard lupaa jatkuvia päivityksiä Diablo IV:stä

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 18.11.2019 19:04

Blizzard lupaa jatkuvia päivityksiä Diablo IV:stä BlizzCon 2019 oli julkistusten puolesta melkoisen kovan luokan tapahtuma. Olipa kyseessä Kiina-polemiikin peittely tai ei niin monet olivat innoissaan niin Overwatch 2:sta kuin erityisesti juuri ennen tapahtumaa vuotaneesta Diablo IV:stä.
Vaikka yhtiö esitteli jo melkoisesti pelisisältöä neljännestä Diablosta, niin siitä ei kuitenkaan paljastettu vielä julkaisupäivää – tai edes vuotta.

Yhtiön mukaan faneja aiotaan kuitenkin pitää jatkuvasti kehitystyössä mukana päivityksillä, jotka julkaistaan virallisessa blogissa. Blizzard-pomo Luis Barriga kertoi, että vaikka peli ei ole julkaisuvalmis vielä hetkeen, niin uutta tietoa siitä tuodaan kansan tietoon neljännesvuosittain.

Ensi vuonna Blizzard aikoo julkistaa tietoa pelin kehittymisestä noin kolmen kuukauden välein, alkaen huhtikuusta 2020. Tämän ja aiempien kommenttien perusteella pelin valmistuminen ei siis tule todennäköisesti kyseeseen vielä ensi vuonna.On kuitenkin erikoista, että yhtiö on kertonut Diablo IV:n tulevan PC:n lisäksi PlayStation 4:llä ja Xbox One:lle, joille on tulossa seuraajat arviolta ensi vuoden lopulla, ennen uuden Diablon julkaisua.

Diablo IV -pelisisältöä esitteli BlizzConissa tubettaja Rhykker, jonka ensikatsaus löytyy täältä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto