Applen supertilaus tulee jo ensi vuonna – Yhdellä maksulla saat elokuvat, sarjat, musiikin ja uutiset

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 14.11.2019 17:14 Kommentteja (1)

Applen supertilaus tulee jo ensi vuonna – Yhdellä maksulla saat elokuvat, sarjat, musiikin ja uutiset Apple aikoo julkaista jo ensi vuonna uuden palvelupaketin, jonka hankkimalla asiakas saa yhdellä kuukausimaksulla itselleen pääsyn Apple Music -suoratoistopalveluun, Apple News -uutispalveluun sekä hiljattain lanseerattuun Apple TV+ -suoratoistopalveluun. Jo aiemmin on uutisoitu, että Apple suunnittelisi tällaista yhdistelmätilausta.
Uutispalvelu Apple Newsin ja Apple Musicin kuukausimaksut ovat 9,99 dollaria, kun taas Apple TV+:n katseluoikeus maksaa 4,99 dollaria. Yhteensä näiden kolmen palvelun hankkiminen erikseen maksaa kuukaudessa siis 24,97 dollaria. Jotta uusi yhdistelmätilaus olisi houkutteleva, pitäisi sen luonnollisesti maksaa tätä vähemmän. Bloomberg ei maininnut uutisessaan millaista hinnoittelumallia Apple on suunnitellut.

Kuluttajia yhdistelmätilaus varmasti kiinnostaa, mutta Applen tulisi ratkaista kysymys dollareiden jakaantumisesta eri palveluiden sisältöjen tuottajille. Jäisivätkö esimerkiksi uutisia tuottavat mediat ilman rahaa, mikäli tilaaja käyttää aikansa pääasiassa TV-sarjojen katseluun ja lukee uutisia vain satunnaisesti. Jotkut julkaisijat ovat jo kritisoineet Apple News+:n tuottoja heikommiksi kuin alun perin kuviteltiin.Apple tarjoaa kuluttajille myös kuukausimaksullisia Arcade-pelipalvelua ja iCloud-tallennuspalvelua. Nämä palvelut eivät ilmeisesti tule kuulumaan suunniteltuun yhdistelmätilaukseen.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

114.11.2019 18:25

Apple voisi kehittää CaaS -palvelun, Computing as a Service, johon sisältyisi myös hardware eli sopiva tietokone. Nimeksi vaikka Apple Prime.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Microsoft nappasi Applen entisen modeemipomon HoloLens-kehitykseen Microsoft nappasi Applen entisen modeemipomon HoloLens-kehitykseen (7.4.2020 06:11)
Microsoft on palkannut omaan laitekehitystiimiinsä Applen entisen modeemipomon. Ruben Caballeron tehtävänkuvaan kuuluu Microsoftilla esimerkiksi HoloLens-laseihin liittyvät tuotekehitystehtävät. ....
Koronavirus antaa pelialalle nostetta – Myynti lähtenyt nousu-uralle Koronavirus antaa pelialalle nostetta – Myynti lähtenyt nousu-uralle (7.4.2020 05:51)
Koronaviruksen pelätään aiheuttavan maailmanlaajuista tuhoa julkisiin talouksiin, mutta videopeliteollisuuteen se ei näyttäisi tekevän lainkaan hallaa. Pikemminkin päinvastoin, sillä CNBC:n ....
Foxconn sai syöksykierteen katkaistua – Tuotannon palautuminen näkyy jo liikevaihdossa Foxconn sai syöksykierteen katkaistua – Tuotannon palautuminen näkyy jo liikevaihdossa (6.4.2020 19:07)
Elektroniikkavalmistaja Foxconnin liikevaihdon kehitys on tarkkailun alla, sillä maailman suurimpana elektroniikan kokoonpanijana sen liiketoiminnan kehitys kertoo jotakin mihin suuntaan teollisuus ....
YouTube poistaa 5G:n koronvirukseen yhdistävät salaliittoteoriat YouTube poistaa 5G:n koronvirukseen yhdistävät salaliittoteoriat (6.4.2020 18:19)
YouTube joutuu puntaroimaan jatkuvasti millaista sisältöä se sallii palvelussaan ja millaista ei. Laittomasti palveluun lisätty sisältö sekä sisällöltään selvästi lakia rikkovat videot ovat ....
Viikon suosituimmat EI-korona -uutiset: Bensaa niin halvalla, että viranomaiset puuttuivat peliin, Australiasta löytyi hurjan näköinen hämähäkkilaji, ... Viikon suosituimmat EI-korona -uutiset: Bensaa niin halvalla, että viranomaiset puuttuivat peliin, Australiasta löytyi hurjan näköinen hämähäkkilaji, ... (6.4.2020 17:00)
Kuten jo aiemminkin, koetimme koostaa nippuun viime viikon luetuimmat uutiset HIGH.FI -uutispalvelustamme, jotka eivät koskeneet millään tavalla meneillä olevaa koronaviruspandemiaa. Pienen ....

Uutisarkisto