AfterDawn: IT-alan uutiset

Seuraavien iPhonien kärkiominaisuus paljastui – Apple petaa petiä uusille tuotteille

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 12.11.2019 06:05

Seuraavien iPhonien kärkiominaisuus paljastui – Apple petaa petiä uusille tuotteille Laajennettua todellisuutta hyödyntävien lasien tuotekehitykseen menee vielä pari vuotta aikaa, mutta Apple on silti valmiina testaamaan uusia teknologioita käytännössä. Bloombergin tietojen mukaan ensi vuonna Applen laitteisiin ilmestyisi uudenlainen 3D-kamera.
Ensimmäisenä 3D-kameraa testataan jo ensi vuoden alussa julkaistavassa iPad Pro -tabletissa, johon on määrä tulla Bloombergin tietojen mukaan kaksi pääkameraa sekä iPhonien etupuolelta tutun TrueDepth-järjestelmän kaltainen syvyysanturi. Tämän järjestelmän avulla tabletilla voidaan tehokkaasti skannata ympäristöä ja esimerkiksi sijoitella kolmiulotteista sisältöä huoneeseen.

Samanlainen 3D-kamera tulee myös iPhonien pääkameroihin ensi vuoden lopulla. Applen ajatuksena lienee koetella teknologian kyvykkyyttä ja samalla innostaa sovelluskehittäjiä luomaan uudenlaisia ratkaisuja näille laitteille, minkä jälkeen ne on helppo tuoda AR-laseille – kunhan ne joskus tulevat julkaisukuntoon.
The Informationin lähteiden mukaan Applen headset-tyyppiset AR-lasit tulisivat markkinoille vuonna 2022.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto