AfterDawn: IT-alan uutiset

Disney+:n julkaisuaikataulu paljastettiin – Suomen tilanne selviää pian

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 8.11.2019 06:04

Disney+:n julkaisuaikataulu paljastettiin – Suomen tilanne selviää pian

Odotetuimpiin uusiin suoratoistopalveluihin kuuluva Disney+ julkaistaan viihdejätin tärkeimmillä markkina-alueilla marraskuussa ja seuraava aalto on vuorossa ensi keväänä. Valitettavasti Suomi ei kuulu näillä näkymin kumpaakaan aaltoon.
Tänä vuonna Disney+ lanseerataan Yhdysvalloissa, Kanadassa, Alankomaissa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Kolmessa ensinnä mainitussa maassa Disney+ alkaa näkyä 12. marraskuuta ja Tyynelle valtamerelle palvelu saapuu viikkoa myöhemmin. Eurooppaan Disney+ rantautuu todenteolla vasta 31. maaliskuuta 2020, jolloin palvelu alkaa näkyä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Saksassa, Ranskassa, Italiassa ja Espanjassa.

Disney on luvannut paljastaa julkaisuaikataulun muiden maiden osalta lähiaikoina, tuolloin selvinnee myös Suomen julkaisun aikataulutus. Aikataulutus riippunee sisältöihin ja tekniikkaan liittyvistä sopimuksista.

Palvelun sisällön runko perustuu Disneyn omiin sisältöihin, mutta mukana on tietysti Marvelin, Pixarin, National Geographicin ja Star Warsin elokuvia ja TV-sarjoja.

Lue myös:
Disney+ tulee Suomeen kesällä 2020.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto