Netflixin marraskuun kaikki uudet Originals-sarjat

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 7.11.2019 14:34 Kommentteja (1)

Netflixin marraskuun kaikki uudet Originals-sarjat Marraskuun Netflixin elokuvatarjonta on timanttia, jossa huippuohjaaja Martin Scorsesen The Irishman on piikkipaikalla. Myös sarjojen osalta tarjonta on melkoisen vahvaa, ja uutta Originals-sisältöä saapuu tässäkin kuussa niin lapsille, teineille kuin aikuisille.
Tässä kuussa tarjolla on erityisen paljon kansainvälistä väriä. Uutuussarjoihin sitä tuovat tuovat 60-luvun Barcelonaan sijoittuva rikosdraama Hache, saksalainen poliittinen teinisarja We Are the Wave, Japanin alamaailmaan luisuvasta miehestä kertova SCAMS, mysteerinen thaimaalaissarja The Stranded, meksikolaisbändin huumebisneksien ongelmista kertova The Club, brassisarja suojelusenkeleistä Nobody's Looking, ranskalaisdraama Mytho diagnoosit väärentävästä vaimosta.

Kansainvälisisssä dokumenttisarjoissa on puolestaan tulossa Maradona in Mexico, jossa seurataan jalkapallolegendan edesottamuksia Dorados-joukkueen kanssa, sekä No Time for Shame (No hay tiempo para la verguenza), jossa tutustutaan Buenos Airesin argentiinalaiseen muotiguru Santiago Artemisiin. Lisäksi argentiinasta ponnistaa koko perheen musikaali GO!: The Unforgettable Party.Singaporelainen reality-sarja Singapore Social seuraa kaupunkivaltion sosiaalisia kiemuroita niin työn, romanssin kuin perhesuhteidenkin osalta.

Myös stand up -komiikan osalta on tarjolla kansainvälistä sisältöä, sillä Zona Rosa esittelee Meksikon hauskimpia seksuaalivähemmistökoomikoita.

Yhdysvalloistakin tulee jälleen tietysti uutta Originals-sisältöä.

Lapsille katsottavaa tulee mm. Michael Douglasin, Adam Devinen, Keegan-Michael Keyn ääninäyttelemän Dr. Seussin Green Eggs and Hamin, värikkään Hello Ninja -animaation, sekä Akira Shiginon luoman Dino Girl Gaukon muodossa.

Reality-sarjoissa uutta on I'm with the Band: Nasty Cherry, jossa Charli XCX seuraa punk-tyttöbändin vaikeaa taivalta, sitcomeissa Dennis Quaidin tähdittämä Merry Happy Whatever ja omanlainen tv-kokemus on Dolly Parton's Heartstrings, jossa seurataan perheitä legendaarisen country-tähden biisien siivittämänä.

Marraskuussa tulee myös useita dokumenttisarjoja, joista Narcoworld: Dope Stories seuraa poliisin ja huumediilereiden välisiä kohtaamisia, The Movies That Made Us kertoo tarinan vaikutusvaltaisten elokuvien takaa, Rotten-dokumenttisarjan tekijän Broken suuntaa katseensa heikosti tuottetuihin kulutustavaroihin ja The Devil Next Door on tarina epäillystä Nazi-tappajasta, joka nimettiin Iivana Julman mukaan.

Alla vielä lista kaikista marraskuun uusista Originals-sarjoista kronologisessa järjestyksessa, ja linkkeineen. Muista katsastaa myös kaikki uudet marraskuun Originals-elokuvat.

Marraskuun 1. päivä
Hache
We Are the Wave
Hello Ninja
Marraskuun 4. päivä
The Devil Next Door
Marraskuun 6. päivä
SCAMS
Marraskuun 8. päivä
Green Eggs and Ham
Marraskuun 13. päivä
Maradona in Mexico
Marraskuun 14. päivä
The Stranded
Marraskuun 15. päivä
I'm with the Band: Nasty Cherry
The Club
GO!: The Unforgettable Party
Marraskuun 19. päivä
No hay tiempo para la verguenza
Marraskuun 22. päivä
Dolly Parton's Heartstrings
Narcoworld: Dope Stories
Nobody's Looking
Singapore Social
Dino Girl Gauko
Marraskuun 26. päivä
Zona Rosa
Marraskuun 27. päivä
Broken
Marraskuun 28. päivä
Merry Happy Whatever
Mytho
Marraskuun 29. päivä
The Movies That Made Us
AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

17.11.2019 15:05
unwanted9
Vahvistamaton

Listalta puuttuu kokonaan Crown season 3 joka tulee 17.11.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Samsung on aloittanut Android 10 -päivityksen jakelun Galaxy Foldille Samsung on aloittanut Android 10 -päivityksen jakelun Galaxy Foldille (27.3.2020 18:14)
Yksi viime vuoden mielenkiintoisimmista puhelimista on viimeinkin saamassa päivityksen Android 10 -käyttöjärjestelmään. Kyseessä on tietenkin taittuvalla näytöllä toimiva Galaxy Fold. Päivityksen ....
SoundCloud Go+ -suoratoistopalvelu saapui Suomeen SoundCloud Go+ -suoratoistopalvelu saapui Suomeen (27.3.2020 17:08)
Musiikin levitykseen ja suoratoistoon keskittyvä internet-palvelu SoundCloud on tuonut maksullisen Go+ -tilauksen Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan. Go+ tilaus mahdollistaa yli 200 miljoonan ....
Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna (27.3.2020 14:04)
Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna rajatussa määrässä laitteita. Palvelua voi käyttää Samsungin ja LG:n vuosien 2018 ja 2019 malleissa sekä Sonyn omalla käyttöjärjestelmällä toimivissa ....
Huawei Music -suoratoistopalvelu julkaistiin Suomessa - hinta 9,99 euroa kuukaudessa Huawei Music -suoratoistopalvelu julkaistiin Suomessa - hinta 9,99 euroa kuukaudessa (27.3.2020 11:48)
Huawei on avannut Huawei Music -suoratoistopalvelun Suomessa. Palvelun hinta on 9,99 euroa kuukaudessa, mutta uusille käyttäjille tarjotaan ensimmäiset kolme kuukautta veloituksetta. Kampanja ....
Saiko koronavirus sinutkin innostumaan tästä sovelluksesta? Lähettää tietoja Facebookille tietämättäsi Saiko koronavirus sinutkin innostumaan tästä sovelluksesta? Lähettää tietoja Facebookille tietämättäsi (27.3.2020 06:18)
Koronaviruksen aiheuttaman pandemian vuoksi maailmalla on otettu käyttöön liikkumista rajoittavia toimenpiteitä, minkä seurauksena erilaiset yhteydenpitoon tarkoitetut sovellukset ovat lisänneet ....

Uutisarkisto