Netflixin marraskuun kaikki uudet Originals-sarjat

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 7.11.2019 14:34 Kommentteja (1)

Netflixin marraskuun kaikki uudet Originals-sarjat Marraskuun Netflixin elokuvatarjonta on timanttia, jossa huippuohjaaja Martin Scorsesen The Irishman on piikkipaikalla. Myös sarjojen osalta tarjonta on melkoisen vahvaa, ja uutta Originals-sisältöä saapuu tässäkin kuussa niin lapsille, teineille kuin aikuisille.
Tässä kuussa tarjolla on erityisen paljon kansainvälistä väriä. Uutuussarjoihin sitä tuovat tuovat 60-luvun Barcelonaan sijoittuva rikosdraama Hache, saksalainen poliittinen teinisarja We Are the Wave, Japanin alamaailmaan luisuvasta miehestä kertova SCAMS, mysteerinen thaimaalaissarja The Stranded, meksikolaisbändin huumebisneksien ongelmista kertova The Club, brassisarja suojelusenkeleistä Nobody's Looking, ranskalaisdraama Mytho diagnoosit väärentävästä vaimosta.

Kansainvälisisssä dokumenttisarjoissa on puolestaan tulossa Maradona in Mexico, jossa seurataan jalkapallolegendan edesottamuksia Dorados-joukkueen kanssa, sekä No Time for Shame (No hay tiempo para la verguenza), jossa tutustutaan Buenos Airesin argentiinalaiseen muotiguru Santiago Artemisiin. Lisäksi argentiinasta ponnistaa koko perheen musikaali GO!: The Unforgettable Party.Singaporelainen reality-sarja Singapore Social seuraa kaupunkivaltion sosiaalisia kiemuroita niin työn, romanssin kuin perhesuhteidenkin osalta.

Myös stand up -komiikan osalta on tarjolla kansainvälistä sisältöä, sillä Zona Rosa esittelee Meksikon hauskimpia seksuaalivähemmistökoomikoita.

Yhdysvalloistakin tulee jälleen tietysti uutta Originals-sisältöä.

Lapsille katsottavaa tulee mm. Michael Douglasin, Adam Devinen, Keegan-Michael Keyn ääninäyttelemän Dr. Seussin Green Eggs and Hamin, värikkään Hello Ninja -animaation, sekä Akira Shiginon luoman Dino Girl Gaukon muodossa.

Reality-sarjoissa uutta on I'm with the Band: Nasty Cherry, jossa Charli XCX seuraa punk-tyttöbändin vaikeaa taivalta, sitcomeissa Dennis Quaidin tähdittämä Merry Happy Whatever ja omanlainen tv-kokemus on Dolly Parton's Heartstrings, jossa seurataan perheitä legendaarisen country-tähden biisien siivittämänä.

Marraskuussa tulee myös useita dokumenttisarjoja, joista Narcoworld: Dope Stories seuraa poliisin ja huumediilereiden välisiä kohtaamisia, The Movies That Made Us kertoo tarinan vaikutusvaltaisten elokuvien takaa, Rotten-dokumenttisarjan tekijän Broken suuntaa katseensa heikosti tuottetuihin kulutustavaroihin ja The Devil Next Door on tarina epäillystä Nazi-tappajasta, joka nimettiin Iivana Julman mukaan.

Alla vielä lista kaikista marraskuun uusista Originals-sarjoista kronologisessa järjestyksessa, ja linkkeineen. Muista katsastaa myös kaikki uudet marraskuun Originals-elokuvat.

Marraskuun 1. päivä
Hache
We Are the Wave
Hello Ninja
Marraskuun 4. päivä
The Devil Next Door
Marraskuun 6. päivä
SCAMS
Marraskuun 8. päivä
Green Eggs and Ham
Marraskuun 13. päivä
Maradona in Mexico
Marraskuun 14. päivä
The Stranded
Marraskuun 15. päivä
I'm with the Band: Nasty Cherry
The Club
GO!: The Unforgettable Party
Marraskuun 19. päivä
No hay tiempo para la verguenza
Marraskuun 22. päivä
Dolly Parton's Heartstrings
Narcoworld: Dope Stories
Nobody's Looking
Singapore Social
Dino Girl Gauko
Marraskuun 26. päivä
Zona Rosa
Marraskuun 27. päivä
Broken
Marraskuun 28. päivä
Merry Happy Whatever
Mytho
Marraskuun 29. päivä
The Movies That Made Us
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

1 kommentti

17.11.2019 15:05
unwanted9
Vahvistamaton

Listalta puuttuu kokonaan Crown season 3 joka tulee 17.11.

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Tuoreimmat uutiset

Star Wars -sarja Mandalorian nousee vuoden eniten laittomia latauksia keränneeksi sarjaksi? Star Wars -sarja Mandalorian nousee vuoden eniten laittomia latauksia keränneeksi sarjaksi? (22.11.2019 13:13)
Star Wars -sarja Mandalorian on saatavilla ainoastaan Disney+ -palvelusta - ja Disney+ -palvelua ei saa kuin muutamaan maahan. Joten piratismi rehottaa.
Tesla paljasti himoitun Cybertruckin - Katso videolta miten esitys meni pieleen Tesla paljasti himoitun Cybertruckin - Katso videolta miten esitys meni pieleen (22.11.2019 10:10)
Tesla on paljastanut viime keväästä lähtien hypetetyn lava-auton. Toimitusjohtaja Elon Muskin lupausten mukaisesti pick up -auto noudattaa melko futuristista tyyliä -- joku voisi jopa sanoa, ....
Trump pyysi Applea osallistumaan 5G-verkkojen rakentamiseen – Applella ei ole kuitenkaan lainkaan omaa verkkoa Trump pyysi Applea osallistumaan 5G-verkkojen rakentamiseen – Applella ei ole kuitenkaan lainkaan omaa verkkoa (22.11.2019 06:20)
Trumpin vierailu Applen Mac Pro -tehtaalla Teksasissa on poikinut muutamia sammakoita Yhdysvaltojen presidentin suusta. Ensin hän kertoi avanneensa vierailullaan tehtaan, vaikka se on ollut ....
Apple sai tarpeekseen bugeista – Käyttää iOS 14:n kohdalla uutta toimintamallia Apple sai tarpeekseen bugeista – Käyttää iOS 14:n kohdalla uutta toimintamallia (22.11.2019 05:59)
Kulunut syksy ei ollut Applen ohjelmistokehittäjille kovin hyvä, sillä iOS 13 -käyttöjärjestelmää riivasivat suuri määrä erilaisia bugeja. Käyttöjärjestelmä julkaistiin selkeästi keskeneräisenä, ....
Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa (21.11.2019 11:19)
iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti tai pelkästään Roomba e5 -pölynimurirobotti julkaistiin Roomban toimesta vuonna 2018. Tämän kyseisen mallin suositushinta on sellainen 400 euroa, mutta ....

Uutisarkisto