Tässä Netflixin kaikki uudet Originals-elokuvat: Huippuna Robert De Niroa ja Al Pacinoa Scorsesen ohjaamana

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 6.11.2019 18:39

Tässä Netflixin kaikki uudet Originals-elokuvat: Huippuna Robert De Niroa ja Al Pacinoa Scorsesen ohjaamana Netflixin marraskuun sisältöpommitarjoaa melkoisesti uutta katsottavaa. Elokuvien saralla sitä on pitkälti toista tusinaa ja stand up -spesiaalejakin saapuu useilta huippukoomikoilta.
Aloitetaanpa kokopitkistä elokuvista.

Kansainvälistä tuotantoa saapuu Hindi-elokuvien Driven ja House Arrestin, korealaisen romanttisen Tune in for Loven, ranskalaisen rikosdraama Paradise Beachin ja sosiaalidraama Mon frèren, italialaisen The Man Without Gravityn sekä Afrikasta ponnistavan Atlanticsin myötä.

Erityisesti lapsille puolestaan tarjolla on Jason Schwartzmanin ääninäyttelemä animaatioelokuva Klaus. Aikuisempaan animaatiomakuun on puolestaan Cannes-voittaja I Lost My Body. Teineille suunnattu Let It Snow kertoo pikkukaupunkiin lisää romantiikkaa tuovasta jouluaatton lumimyrskystä.

Draamaosastolla on tulossa mm. Ex-Machinasta tutun ruotsalaisnäyttelijä Alicia Vikanderin tähdittämä 80-luvun Tokioon sijoittuva Eartquake Bird sekä huippunäyttelijöiden tähdittämä ja Martin Scorsesen ohjaama The Irishman, jossa nähdään Robert De Niro, Al Pacino ja Joe Pesci.Näiden lisäksi draaman kaarta jatkavat The King, joka kertoo Englannin keskiaikaisista kiemuroista, joissa prinssi Hal pyrkii muuntautumaan turhakkeesta sotaisaksi kuninkaaksi, sekä mm. Kerry Washingtonin tähdittämä Broadway-näytelmästä tehty American Son.

Koko perheen Holiday Rush kertoo puolestaan perheestä, joka joutuu joulun alla totuttelemaan uuteen elämään, jossa rikkaudet ovat kadonneet. Niin ikään koko perheelle soveltuva Holiday in the Wild tähdittää Rob Lowen ja Kristin Davisin romanttiselle Afrikan seikkailulle. Romanttiikkaa ja jouluhenkeä yhdistää The Knight Before Christmas, jossa 1400-luvun ritari löytää tiensä nykymaailmaan.

Dokumenttielokuvissa tarjolla on Kaliforniassa 2018 riehuneesta metsäpalosta kertova Fire in Paradise, meksikolaismaratoonarin matkaan hyppäävä lyhytelokuva Lorena, Light-Footed Woman sekä hot yoga -gurun kyseenalaiseen elämään pureutuva Bikram: Yogi, Guru, Predator.

Stand up -spesiaalit ovat kovaa valuuttaa myös marraskuussa ja tulossa on useita kovan luokan komediapläjäyksiä. Tarjolla on talk show -juontaja Seth Meyersin Lobby Baby, Jeff Garlinin Our Man In Chicago, Iliza Shlesingerin Unveiled ja Mike Birbiglian The New One. Lisäksi kristitty John Cristin tarjoaa spesiaalin I Ain't Prayin For That ja ranskalaiskomedienne Fadily Camara puolestaan oman Netflix-spesiaalinsa La plus drôle de tes copines.

Tässä vielä kaikki tämä sisältö kronologisessa järjestysessä linkkeineen.

Marraskuun 1. päivä
Drive
Holiday in the Wild
Fire in Paradise
The King
The Man Without Gravity
American Son
Marraskuun 5. päivä
Tune in for Love
Seth Meyers: Lobby Baby
Marraskuun 8. päivä
Paradise Beach
Let It Snow
Marraskuun 12. päivä
Jeff Garlin: Our Man In Chicago
Marraskuun 14. päivä
Fadily Camara: La Plus Drôle de Tes Copines
Marraskuun 15. päivä
House Arrest
Klaus
Earthquake Bird
Marraskuun 19. päivä
Iliza: Unveiled
Marraskuun 20. päivä
Lorena, la de pies ligeros
Bikram: Yogi, Guru, Predator
Marraskuun 21. päivä
The Knight Before Christmas
Marraskuun 22. päivä
Mon frère
Marraskuun 26. päivä
Mike Birbiglia: The New One
Marraskuun 27. päivä
The Irishman
Marraskuun 28. päivä
Holiday Rush
John Crist: I Ain't Prayin For That
Marraskuun 29. päivä
Atlantics
I Lost My BodyEdellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Tuoreimmat uutiset

Star Wars -sarja Mandalorian nousee vuoden eniten laittomia latauksia keränneeksi sarjaksi? Star Wars -sarja Mandalorian nousee vuoden eniten laittomia latauksia keränneeksi sarjaksi? (22.11.2019 13:13)
Star Wars -sarja Mandalorian on saatavilla ainoastaan Disney+ -palvelusta - ja Disney+ -palvelua ei saa kuin muutamaan maahan. Joten piratismi rehottaa.
Tesla paljasti himoitun Cybertruckin - Katso videolta miten esitys meni pieleen Tesla paljasti himoitun Cybertruckin - Katso videolta miten esitys meni pieleen (22.11.2019 10:10)
Tesla on paljastanut viime keväästä lähtien hypetetyn lava-auton. Toimitusjohtaja Elon Muskin lupausten mukaisesti pick up -auto noudattaa melko futuristista tyyliä -- joku voisi jopa sanoa, ....
Trump pyysi Applea osallistumaan 5G-verkkojen rakentamiseen – Applella ei ole kuitenkaan lainkaan omaa verkkoa Trump pyysi Applea osallistumaan 5G-verkkojen rakentamiseen – Applella ei ole kuitenkaan lainkaan omaa verkkoa (22.11.2019 06:20)
Trumpin vierailu Applen Mac Pro -tehtaalla Teksasissa on poikinut muutamia sammakoita Yhdysvaltojen presidentin suusta. Ensin hän kertoi avanneensa vierailullaan tehtaan, vaikka se on ollut ....
Apple sai tarpeekseen bugeista – Käyttää iOS 14:n kohdalla uutta toimintamallia Apple sai tarpeekseen bugeista – Käyttää iOS 14:n kohdalla uutta toimintamallia (22.11.2019 05:59)
Kulunut syksy ei ollut Applen ohjelmistokehittäjille kovin hyvä, sillä iOS 13 -käyttöjärjestelmää riivasivat suuri määrä erilaisia bugeja. Käyttöjärjestelmä julkaistiin selkeästi keskeneräisenä, ....
Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa (21.11.2019 11:19)
iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti tai pelkästään Roomba e5 -pölynimurirobotti julkaistiin Roomban toimesta vuonna 2018. Tämän kyseisen mallin suositushinta on sellainen 400 euroa, mutta ....

Uutisarkisto