AfterDawn: IT-alan uutiset

Netflix häviää vanhoista Samsungin älytelevisioista – Näin tiedät koskeeko asia sinua

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 6.11.2019 06:20 Kommentteja (1)

Netflix häviää vanhoista Samsungin älytelevisioista – Näin tiedät koskeeko asia sinua

Netflix on lopettamassa tuen vanhoilta Samsungin älytelevisioilta teknisten seikkojen takia. Televisioihin asennettu Netflix-sovellus ei toimi enää joulukuun 1. päivän jälkeen. Samsung on myös ilmoittanut muutoksesta omilla tukisivuillaan.
Saatavilla ei ole ainakaan vielä mitään kunnollista listaa televisiomalleista, joita tuen päättyminen koskisi. Mikäli television kautta haluaa jatkossa katsoa palvelun sisältöä, tulisi kuva peilata isolle näytölle joltakin toiselta laitteelta tai sitten televisioon pitäisi kytkeä jokin medialaite (esimerkiksi Apple TV tai vastaava).

Suomenkielisillä tukisivuilla tuen päättymisestä ei ole vielä mainintaa. Televisioiden omistajat saanevat kuitenkin tiedon muodossa tai toisessa, mikäli tuki on heidän laitteelta häviämässä. Ainakin Yhdysvalloissa Netflix on lähettänyt ilmoituksia tuen päättymisestä, mikäli heidän tiliä on käytetty laitteella, josta on tuki loppumassa.

Halpa ja monen suosima ratkaisu on kytkeä noin 30 euroa maksava Googlen Chromecast televisioon ja katsella Netflix sen avulla.AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

16.11.2019 15:52

Hankkikaa hyvät ihmiset jo se Chromecast niin tällaisia ongelmia ei tule! Samalla saat paremman älyn telkkariin.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto