AfterDawn: IT-alan uutiset

Tätä on odotettu jo vuoden verran – Microsoft julkaisee vihdoin uudistuneen Edgen

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 5.11.2019 05:58

Tätä on odotettu jo vuoden verran – Microsoft julkaisee vihdoin uudistuneen Edgen Sininen E-logo korvautuu sinivihreällä aallolla tammikuun 15. päivänä. Tuolloin Microsoft julkaisee Edge-verkkoselaimestaan uuden version, jossa taustatekniikka on vaihdettu Googlen Chromestakin tuttuun Chromiumiin.
Uudistunut Chromium-pohjainen Microsoft Edge tulee tammikuun puolessa välissä Windows 10:lle, Windows 7:lle, Windows 8:lle ja macOS:lle. Kaikki halukkaat pääsevät kokeilemaan selaimen release candidate -versiota jo nyt lataamalla ohjelmiston Microsoftin testisivulta. Edgen beta julkaistiin elokuussa, jolloin ohjelman luvattiin olevan valmis vuoden 2020 alussa.

Selaimeen on mahdollista asentaa muille selaimille alun perin kehitettyjä laajennoksia, mutta sen lisäksi Microsoft on lisännyt siihen omiakin erityisominaisuuksia. Esimerkiksi yrityskäyttäjiä kiinnostanee mahdollisuus hakea työtovereiden yhteystietoja suoraan selaimen osoiterivin kautta.
AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto