AfterDawn: IT-alan uutiset

Kiina kielsi sähkötupakan myynnin netissä

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 4.11.2019 06:17

Kiina kielsi sähkötupakan myynnin netissä Tänä syksynä uutisotsikoihin on noussut tietoja, joissa sähkötupakointi olisi yhdistetty todettuihin kuolemantapauksiin. Uutisten jälkeen on keskusteltu paljon sähkötupakoinnin turvallisuudesta ja vaaroista, mutta Kiinassa on siirrytty sanoista tekoihin.
Kiinalaiset viranomiset ovat lähettäneet tupakkatuotteiden jälleenmyyjille tiedoksiannon, jossa niitä pyydetään lopettamaan ainakin toistaiseksi sähkötupakkatuotteiden myynti verkossa. Sähkötupakkakieltoa perustellaan alaikäisten fyysisen ja henkisen terveyden suojelulla. Kiina kielsi sähkötupakan myynnin jo syyskuussa, mutta tällä kertaa kielto on aiempaa laajempi.

Kiinassa asuu yli 300 miljoonaa tupakoitsijaa, joten se on yksi maailman suurimpia tupakkatuotemarkkinoita. Tästä syystä myös sähkötupakkayhtiöt ovat erityisen kiinnostuneita markkinasta.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: sähkötupakka
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto