Päivän diili: PlayStation 4 Pro nyt 319 euroa - säästä 70 euroa

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 28.10.2019 16:44

Päivän diili: PlayStation 4 Pro nyt 319 euroa - säästä 70 euroa Sony on vahvistanut, että PlayStation 5 pelikonsoli on tulossa jouluksi 2020 eli jonkin verran tätä uutuutta saa vielä odotella. Sitä ennen joutuu tyytymään vanhempiin PS4 -malleihin, joista tietenkin riittää tehoa vielä pitkäksi aikaa.
Sony PlayStation 4 Pro (1TB tallennustila) nyt 319 euroa. Yleensä PS4 Pro:ta myydään noin 389 euron hinnalla, vaikkakin tasaisin väliajoin konsolista löytyy tarjouksia. Hintaopas hintavertailupalvelun mukaan 319 euroa on kuitenkin paras tarjous vähään aikaan. Tarjous koskee mustan version lisäksi myös valkoista versiota konsolista, joka ei aikaisemmin ole ollut näin hyvässä alennuksessa.PlayStation 4 Pro:sta löytyy enemmän suorituskykyä kuin PlayStation 4:sta, joten PS4:lla voi pelata pelejä jopa 4K-tarkkuudella. PS4 Pro tukee myös HDR-tekniikkaa. Laitteessa on 3 USB 3.0 -liitäntää, Wifi, Bluetooth 4.0 ja pakkauksen mukana toimitetaan yksi Dualshock 4 -ohjain.

Lisätietoa konsolista saa tästä.

Päivän diili


PlayStation 4 Pro 1TB (musta), 319 euroa
PlayStation 4 Pro 1TB (valkoinen), 319 euroa
PlayStation 4 Pro 1TB + Call of Duty: Modern Warfare, 329 euroa

PlayStation 4 Pro:n lisäksi alennuksessa ovat PlayStation 4 Slim 500 GB (209 euroa), PlayStation 4 Slim 500GB + Fortnite (209 euroa) sekä PlayStation 4 Slim 1TB - Days of Play Limited Edition (229 euroa).

Katso myös:
PlayStation 4 -pelit nyt kovassa alennuksessa – Älä ohita Halloween-alea.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto