Päivän diili: Huippulaadukas 144hz pelinäyttö isossa alennuksessa, vain 159 euroa!

Kirjoittaja AfterDawn @ 21.10.2019 20:03

Päivän diili: Huippulaadukas 144hz pelinäyttö isossa alennuksessa, vain 159 euroa! Tänään taitaa olla uutta pelinäyttöä haikailevan onnen päivä! Päivän diiliksi olemme valinneet tällä kertaa Benq:n Zowie-sarjan pelinäytön, joka tarjoaa 144 hertsin peli-iloa erittäin edulliseen hintaan.
Kyseesssä on suositun monitorivalmistaja Benq:n pelaajille suunnatun Zowie-jaoston XL2411P-näyttö, joka tarjoaa tärkeimpinä Full HD -resoluution (1920 x 1080) sekä 144 hertsin virkistystaajuuden 24 tuuman kokoluokassa.

Huippunopea TN-paneeli tarjoaa vain 1 millisekunnin vasteajan, joka soveltuu nopeimpiinkin peleihin. Benq:n Zowie XL -sarjan näytöt ovat niin laadukkaita, että niitä käytetään useissa kilpapelitapahtumissa pelaajien näyttöinä.

Laitteesta löytyy mm. HDMI 1.4 ja DisplayPort 1.2 -liitännät.

Näyttö on nyt peräti 21 prosentin tarjouksessa aiemmasta alimmasta hinnasta, joka sekin oli jo melkoisen hyvä diili. Nyt hintaa Benq Zowie XL2411P:lle jää enää 159 euroa, plus muutama euro toimituskuluista.Tavallisesti hintaa on vähintäänkin 200 euroa ja esimerkiksi Verkkokauppa.comissa näyttöä myydään kirjoitushetkellä 259 euron hintaan. Niinpä suuntaa tänne katsastamaan tarjous:

Benq Zowie XL2411P 159 euroa

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto