Päivän diili: Uusin Chromecast-soitin nyt alle 30 euroa

Kirjoittaja AfterDawn @ 19.10.2019 19:10

Päivän diili: Uusin Chromecast-soitin nyt alle 30 euroa Google iski suoratoistosoittimien kultasuoneen 2013, kun yhtiö esitteli ensimmäisen Chromecastin. Sittemmin yhtiö on julkaissut jo kaksi uudempaa versiota, jotka tarjoavat paremmat ominaisuudet ja tarkkuuden.
Päivän diilinä on tänään kolmannen sukupolven Chromecast-soitin, joka mahdollistaa suoratoiston helposti televisioon Full HD -tarkkuudella ja 60 kuvan sekuntinopeudella. Kyseessä on uusin Chromecastin versio, joka tarjoaa edeltäjäänsä nopeamman käyttöliittymän.

Hintaa on tarjouksessa vain 29 euroa eli alennusta kertyy noin 17 prosenttia.

4K Ultra HD -sisällön katsomiseen puolestaan Googlella on tarjota Chromecast Ultra, jonka hinta on tällä hetkellä noin 76 euroa.

Chromecast on HDMI-liitännällä televisioon yhdistettävä soitin, joka saa virtansa USB-johdolla suoraan televisiosta tai tarvittaessa verkkovirrasta. Se tukee suoratoistoa niin mobiililaitteen sovelluksista (kuten Netflixistä) tai tietokoneen Chrome-selaimesta.Google Chromecast (3rd Generation) 29 euroa

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto