Päivän diili: Sennheiser CX 6.00 -Bluetooth-nappikuulokkeet nyt vain 49 euroa

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 18.10.2019 18:02

Päivän diili: Sennheiser CX 6.00 -Bluetooth-nappikuulokkeet nyt vain 49 euroa Sennheiser CX 6.00 -Bluetooth-nappikuulokkeet nyt vain 49 euroa, kun normaalisti näitä kuulokkeita myydään 77 eurolla. Tarjous löytyy Verkkokauppa.comilta sekä Powerilta, joiden valikoimissa normaalihinta näille on 99 euroa.
Arvostelujen perusteella Sennheiser CX 6.00 -kuulokkeet tarjoavat erittäin laadukasta ääntä. Yhteyden muodostamiseen käytetään Bluetooth 4.2 -yhteyttä, eikä siis uudempaa Bluetooth 5.0. Bluetooth 4.2 tarjoaa kuitenkin hyvän ja vakaan yhteyden laitteeseen ja kuulokkeissa käytetään myös Qualcomm aptX Low Latency -tekniikkaa, joka vähentää viivettä toistossa.

Painoa näillä napeilla on vain 14 grammaa, mutta kuulokkeiden akun kestoksi luvataan 6 tuntia ja kymmenen minuutin latauksella saa kaksi tuntia kuunteluaikaa. Akku latautuu täyteen 1,5 tunnissa micro-USB -liitännän kautta.

Lisätietoa näistä kuulokkeista saat tästä.

Päivän diili


Sennheiser CX 6.00, 49 euroa.

Saatavuus hyvä. Verkkokauppa.comilla tarjous voimassa 31.10.2019 klo 23.59 asti.

Lue myös:
Skullcandy Crusher ANC -vastamelukuuloke arvostelu.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto