Päivän diili: Fitbit Charge HR aktiivisuusranneke nyt vain 30 euroa

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 14.10.2019 14:44

Päivän diili: Fitbit Charge HR aktiivisuusranneke nyt vain 30 euroa Fitbit Charge HR aktiivisuusranneke nyt vain 30 euroa, kun yleensä tätä aktiivisuusranneketta on myyty 99 euron hinnalla. Hintaopas hintavertailupalvelun mukaan 30 euroa on alin hinta, jolla tätä tuotetta on myyty. Saatavilla vain Tangerine -väri.
Kyseessä ei ole uusin tuote, mikä kannattaa huomioida ennen ostopäätöstä. Fitbit Charge HR tuli myyntiin jo alkuvuodesta 2015, joten parempia vaihtoehtoja todennäköisesti löytyy. Fitbitin uusin Charge -aktiivisuusranneke on Charge 3.

Charge HR osaa mitata sykettä jatkuvasti, askeleita, matkaa, aktiivisuusminuutteja ja unta. Rannekkeessa on pieni OLED-näyttö, joka osaa näyttää näitä tietoja. Lisäksi aktiivisuusranneketta voidaan käyttää herätyksessä värinän avulla. Akun kesto on noin 5 päivää.

Päivän diili


Fitbit Charge HR, 30 euroa.Tarjous löytyy XXL -verkkokaupasta. Tuotetta on tällä hetkellä varastossa ja se on saatavilla kahdessa koossa, mutta määrä ei ole kerrottu. Tarjouksen kestosta ei ole tietoa.

Muita edullisia aktiivisuusrannekkeita ovat:
Xiaomi Mi Band 4.
Samsung Galaxy Fit e.

Lue myös:
Parhaat aktiivisuusrannekkeet.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto