Päivän diili: 50" Samsung 4K-televisio 399 euroa

Kirjoittaja AfterDawn @ 11.10.2019 19:23

Päivän diili: 50" Samsung 4K-televisio 399 euroa Televisioiden hinnat ovat vuosien saatossa pudonneet melkoisesti. Tuntuu välistä, että parhaimpien tarjousten siivittämänä niillä pystyy lienee päällystämään seinät tapettia kustannustehokkaammin.
Tämän päivän tarjoukseksi on poimittu televisioiden kuningasmerkin, Samsungin, 50-tuumaisen 4K UHD -televisio. Tavallisesti Gigantilla 699 euron hintaan myytävä UE50RU7105-malli on nyt melkoisen mukavassa, yli kolmanneksen alennuksessa.

Lopulta televisiolle jää hintaa vain 399 euroa (tai 402,90 euroa sisältäen toimituksen), joka tarkoittaa noin 37 prosentin alennusta normaalihintaan. 50-tuumainen malli on siten nyt saman hintainen kuin merkittävästi pienempi 43-tuumainen versio samasta televisiosta, joka sekin on alennuksessa.

Mallin ominaisuuksiin kuuluvat mm. HDR-tuki, älytelevisio-ominaisuudet, Google Assistant ja Amazon Alexa -ääniohjaukset, Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet, 2 x USB ja 3 x HDMI.Samsung 50" 4K UHD Smart TV UE50RU7105 (2019) 399 euroa


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto