AfterDawn: IT-alan uutiset

Xbox One sai ison päivityksen: Paremmat kaappausominaisuudet ja vähemmän päivitysvaatimuksia

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 10.10.2019 15:00

Xbox One sai ison päivityksen: Paremmat kaappausominaisuudet ja vähemmän päivitysvaatimuksia Microsoft on julkaissut pelikonsoli Xbox Onelle uuden lokakuun päivityksen, joka tarjoaa pelaajille läjän uusia ominaisuuksia.
Yhtiö lupaa useita päivityksiä käyttökokemukseen. Toivelistan alennuksista ilmoitetaan nyt käyttäjille, Xbox Game Pass -tilaajat voivat nyt suositella pelejä kavereille tai yhteisöille viestien välityksellä, viimeiset pelaajat -listan toiminnallisuuksia on lisätty ja kenties tärkeimpänä uudistuksena päivitysten vaatiminen vähenee olennaisesti.

Kaappausominaisuuksiin on lisätty vaihtoehtoja, joiden ansiosta pelit voivat automaattisesti aloittaa kaappaamisen joko pelaajan toimesta, pelaajan/pelin toimesta tai ei ollenkaan. Lisäksi uusi Capture & Share -välilehti tekee tuloaan ja julkaistaan rajattuun käyttöön.

Kuten olettaa saattaa, niin kaappauksen lisäksi Microsoft on panostanut lisää myös suoratoistopalveluunsa. Mixer-tuki on parantunut merkittävästi päivityksessä, ja pelaajien ei tarvitse enää siirtyä erilliseen sovellukseen, jotta voivat kontrolloida Mixer-striimejä, vaan se integroidaan konsolin dashboardiin.
Events-sovellus tuodaan tarjolle myöhemmin tässä kuussa. Sieltä löytyy jatkossa Xboxiin ja sen peleihin liittyviä tapahtumia, kuten kauden aloituksia tai juhlapyhiin liittyviä pelin sisäisiä tapahtumia.

Myös hiljattain Windows-blogissa paljastettu ominaisuus lasten peli- ja sovellusrajoituksista saapuu Xbox Onelle. Vanhemmat voivat rajoittaa lasten käyttöä tämän jälkeen halutessaan sovellus- ja pelikohtaisesti.AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto