AfterDawn: IT-alan uutiset

PlayStation 4:lle tulee iso päivitys tällä viikolla – Tätä se sisältää

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 7.10.2019 18:59

PlayStation 4:lle tulee iso päivitys tällä viikolla – Tätä se sisältää

Sony julkaisee tällä viikolla PlayStation 4:lle uuden ohjelmistopäivityksen, jonka myötä firmwaren versionumero kohoaa 7.00:aan. Netissä on liikkunut huhuja, joiden mukaan päivitys poistaisi Facebook-tuen konsolista, mutta tällaista tietoa ei löydy ainakaan Sonyn julkaisemast blogikirjoituksesta.
Päivitys sen sijaan tulee sisältämään uudistetun Ryhmät-toiminnon (Party), jossa pelaajien maksimimäärää on nostettu kahdeksastat 16:een. Tämän lisäksi Sony on kehittänyt toiminnon taustapalveluita niin, että Ryhmä-pelaaminen toimii verkkoyhteyksien osalta mutkattomammin ja äänenlaatukin on parantanut. Yhdysvaltalaiset pelaajat voivat myös lukea käynnissä olevia keskusteluita transkriptio-ominaisuuden avulla. Viimeksi mainitti ominisuus vaatii toimiakseen PS4 Second Screen -sovelluksen asentamisen.

Remote Play -etäpelaaminenkin on uudistunut. Pelejä voi jatkossa pelata puhelimilla tai tableteilla, joissa on vähintään Android 5.0 -käyttöjärjestelmä. Puhelimeen pitää asentaa vain Remote Play -sovellus. Jatkossa iPhone- ja Android-pelaajat voivat myös pelata pelejä DualShock 4 -ohjaimella Bluetoothin yli. Tähän tarvitaan Android 10-, iOS 13- tai iPadOS 13 -käyttöjärjestelmä.
AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto