Microsoftin Surface Earbudsit haastavat Applen AirPodsit – Kääntävät yli 60 kieltä reaaliajassa

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 2.10.2019 18:16

Microsoftin Surface Earbudsit haastavat Applen AirPodsit – Kääntävät yli 60 kieltä reaaliajassa Microsoft paljasti tänään New Yorkissa läjän uusia Surface-mallistoon kuuluvia tuotteita. Surface ei ole pelkästään tietokonemallisto, vaan brändiä on käytetty myös muiden lisälaitteiden markkinoinnissa. Tuorein lisäys onkin langattomat Surface Earbuds -nappikuulokkeet.
Langattomat nappikuulokkeet ovat eläneet parin vuoden ajan voimakasta nousukautta ja siksi Microsoftillakin on ajateltu lähteä siihen mukaan. Jo aiemmin Microsoft on tuonut markkinoille suuremmat korvat peittävät Surface Headphones -kuulokkeet, jotka sijoittuvat Beatsin langattomien Solo-kuulokkeiden haastajaksi. Uudet Surface Earbudsit kilpailevat vuorostaan Applen AirPodseja ja Samsungin Galaxy Budseja vastaan.

Earbuds-kuulokkeissa on kosketukseen reagoiva pinta, jota pyyhkimällä voi hallita musiikin toistoa. Molemmista kuulokkeista kaksi mikrofonia, minkä ansiosta kuulokkeet pystyvät kääntämään yli 60 kieltä reaaliaikaisesti. Laskentatyö tapahtuu tietysti Microsoftin pilvessä. Akkukestoksi luvataan 24 tuntia.Earbudsien luvataan toimivan kaikilla alustoilla ja ne tulevat maksaman 249 dollaria.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto