AfterDawn: IT-alan uutiset

Stranger Things 4 - Uusi teaser julkaistiin hetki sitten, katso täältä!

Kirjoittaja AfterDawn @ 30.9.2019 19:40

Stranger Things 4 - Uusi teaser julkaistiin hetki sitten, katso täältä!

Stranger Thingsin kolmoskauden julkaisusta ei ole vielä ehtinyt kulua kovinkaan kauaa ja jo nyt Netflix on julkaissut ensimmäiset maistiaiset tulevasta Stranger Things 4 -kaudesta.
Lyhyt teaaser ei paljasta juuri mitään tulevasta kaudesta, mutta se on ainakin varmaa, että Hawkinsin pikkukaupungissa uudessa videossa ei enää olla.Video alla:(jos video ei näy, voit katsoa sen täältä)

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto