Tässä kaikki lokakuun uudet Netflix Originals -sarjat

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 28.9.2019 03:00

Tässä kaikki lokakuun uudet Netflix Originals -sarjat Lokakuu on jo nurkan takana ja se tarkoittaa sitä, että on aika ottaa tarkasteluun tulevan kuun Netflix-uutuudet. Tässä jutussa käymme läpi kaikki lokakuussa julkaistavat uudet Netflix Originals -sarjat, joita on tällä kertaa valtavasti tarjolla.
Aloitetaanpa lasten ja nuorten sisällöstä. Tulossa on muun muassa Dion-pojan supervoimista kertova Raising Dion, myyttisiä olentoja metsästävien sarjakuva Legend Quest: Masters of Myth, kiinalaisen tennisteinin elämää seuraava Match! Tennis Juniors sekä animesarjat Ultramarine Magmell ja Seis Manos. Hieman vanhempaan, kenties teinien makuun puolestaan tulee scifi-sarja The Unlisted ja Mad Max -tyylinen zombie-sarja Daybreak.

Reality-puolellakin uutta tarjontaa riittää mukavasti. Uudessa Interior Design Mastersissa kilpailevat sisustajat, Prank Encounters -piilokameraohjelmassa pahaa-aavistamattomat kilpailijat osallistuvat oman elämän kauhuelokuvaan, Rhythm + Flow -räppärikilpailussa tuomareina ovat mm. Cardi B sekä Chance the Rapper ja Nailed It! -kokkauskilpailu laajenee Espanjaan ja Ranskaan uusissa Nailed It! France ja Nailed It! Spain -sarjoissa.Draamassa tarjonta kasvaa erityisesti kansainvälisen tuotannon värittämänä.

Turkkilainen The Yard (Avlu) kertoo äidin raskaasta vankilareissusta erossa tyttärestä, Drug Squad: Costa del Sol Espanjan 70-luvun huumepoliiseista, Monzón: A Knockout Blow argentiinalaisnyrkkeilijän omatoimisesta murhatutkinnasta, Brotherhood brasilialaislakimiehen ongelmatilanteesta lain ja rikollisuuden välissä ja Nowhere Man taiwanin jengiläisen vankilapaosta.

Living with Yourself on yhdysvaltalaisdraama, jossa Miles herää kylpylähoidon jälkeen parempana versionaan. Sarjaa tähdittää Hollywood-tähti Paul Rudd, joka tunnetaan niin Marvel-toimintaelokuvista kuin komedioistakin.

Lokakuun ainut uusi sitcom on hollantilainen Toon, jossa mainosmusiikkia tekevän sosiaalisesti kömpelön Toonin täytyy selvitä show bisneksen kiemuroissa viraalivideon nostettua herran profiilia. Sarjasta tulee heti saataville kaksi kautta.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä, tarjolle tulee myös kourallinen dokumenttisarjoja. Living Undocumented kertoo kahdeksasta Yhdysvaltoihin laittomasti maahanmuuttaneesta, Unnatural Selection puolestaan nostaa esiin geeniteknologiat ja tekoälyn ja Breakfast, Lunch & Dinner seuraa kokki David Chagin tutkimusmatkaa maailman eri ruokakultuureihin julkkiskokkien avustamana.

Tässä vielä kaikki lokakuun uudet Netflix Originals -sarjat julkaisujärjestyksessä ja linkkeineen:

Lokakuun 2.
Living Undocumented

Lokakuun 3.
Seis Manos

Lokakuun 4.
Raising Dion

Lokakuun 7.
Legend Quest: Masters of Myth

Lokakuun 2.
Match! Tennis JuniorsLokakuun 9.
Rhythm + Flow

Lokakuun 10.
Ultramarine Magmell

Lokakuun 17.
The Unlisted

Lokakuun 18.
The Yard / Avlu
Interior Design Masters
Living with Yourself
Toon
Unnatural Selection

Lokakuun 23.
Breakfast, Lunch & Dinner

Lokakuun 24
Daybreak

Lokakuun 25.
Brigada Costa del Sol
Brotherhood
Monzon
Nailed It! France
Nailed It! Spain
Prank Encounters

Lokakuun 31.
Nowhere Man

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Netflixin odotettu uusi toiminto ilmestyi vihdoinkin Netflixin odotettu uusi toiminto ilmestyi vihdoinkin (25.2.2020 18:39)
Pienen testirupeaman jälkeen Netflix on päättänyt ottaa maailmanlaajuisesti käyttöön uuden top 10 -listan, jossa kerrotaan paikallisen markkina-alueen katsotuimmat elokuvat tai sarjat kunakin päivänä. ....
Huawei julkaisi 2499 euron taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen Huawei julkaisi 2499 euron taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen (25.2.2020 16:41)
Huawei on julkaissut taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen, joka on jatkoa Mate X:lle. Mate Xs:n näyttö kiertää kiinni ollessaan puhelimen ulkokuorta ja avattuna sen läpimitta on 8 tuumaa. ....
Päivän diili: nyt myös 8 gigatavun RAM-muistin OnePlus 7 Pro tarjouksessa - Hinta nyt 599 euroa Päivän diili: nyt myös 8 gigatavun RAM-muistin OnePlus 7 Pro tarjouksessa - Hinta nyt 599 euroa (25.2.2020 10:22)
Viime viikolla nähtiin useita hyviä tarjouksia puhelimista ja sama tuntuu jatkuvan. Viime viikolla tarjouksessa oli esimerkiksi OnePlus 7T Pro McLaren Edition. Nyt vuorostaan 8 gigatavun keskusmuistilla ....
Huawein P40-sukupolven puhelimet esitellään 26. maaliskuuta – Eivät sisällä Google-sovelluksia Huawein P40-sukupolven puhelimet esitellään 26. maaliskuuta – Eivät sisällä Google-sovelluksia (25.2.2020 06:19)
Huawein seuraavan sukupolven lippulaivapuhelimet esitellään Pariisissa 26. maaliskuuta. Tuolloin lehdistötilaisuudessa kaiken kansan ihmeteltäväksi tulevat P40-sukupolven laitteet. Viime ....
Apple on valmis valtavaan muutokseen – Korvaa Intelin prosessorit Apple on valmis valtavaan muutokseen – Korvaa Intelin prosessorit (25.2.2020 06:06)
Osuvista tuotelanseerausennustuksistaan hyvin tunnettu Apple-analyytikko Ming-Chi Kuo arvioi tällä kertaa, että Applen ensimmäinen ARM-pohjaista suoritinta käyttävä Mac-tietokone tulisi markkinoille ....

Uutisarkisto