Xboxia voi nyt ohjata myös Google Assistantilla

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 27.9.2019 05:39

Xboxia voi nyt ohjata myös Google Assistantilla Microsoftin kiinnostunus Cortanan kehittämiseen kaikkialla läsnä olevana avustajana on laantunut selvästi, minkä seurauksena siitä on tullut huomattavan yhteistyökykyinen kilpailijoiden kanssa. Yhteistyötä on viritelty Amazonin kanssa, mutta nyt myös Googlen kanssa.
Microsoftin ja Googlen yhteistyön ansiosta Google Assistant -puheavustaja tulee Xboxille, jota on voinut ohjata jo Amazonin Alexan kautta. Google Assistantin avulla pelaaja voi käynnistää pelejä, ottaa ruutukaappauksia, hallita videotoistoa sekä käynnistää pelikonsolin. Xbox Onen ohjaaminen Google Assistantin kautta tapahtuu älypuhelimella, johon on asennettu Assistant-sovellus. Ohjaamiseen kelpaavaat myös Google Home -tuotteet.

Google Assistant ei siis toimi suoraan Xboxissa, vaan pelikonsoli ottaa vain käskyjä vastaan muilta laitteilta. Google Assistantia voi käyttää Xboxin ohjaamiseen jo nyt (ominaisuus tulee saataville porrastetusti), mutta toiminto on vielä beta-kehitysvaiheessa.

Microsoftin Xbox-tiimi on laatinut ohjeet Google Assitantin käyttöön ja ne löytyvät Redditistä.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Star Wars -sarja Mandalorian nousee vuoden eniten laittomia latauksia keränneeksi sarjaksi? Star Wars -sarja Mandalorian nousee vuoden eniten laittomia latauksia keränneeksi sarjaksi? (22.11.2019 13:13)
Star Wars -sarja Mandalorian on saatavilla ainoastaan Disney+ -palvelusta - ja Disney+ -palvelua ei saa kuin muutamaan maahan. Joten piratismi rehottaa.
Tesla paljasti himoitun Cybertruckin - Katso videolta miten esitys meni pieleen Tesla paljasti himoitun Cybertruckin - Katso videolta miten esitys meni pieleen (22.11.2019 10:10)
Tesla on paljastanut viime keväästä lähtien hypetetyn lava-auton. Toimitusjohtaja Elon Muskin lupausten mukaisesti pick up -auto noudattaa melko futuristista tyyliä -- joku voisi jopa sanoa, ....
Trump pyysi Applea osallistumaan 5G-verkkojen rakentamiseen – Applella ei ole kuitenkaan lainkaan omaa verkkoa Trump pyysi Applea osallistumaan 5G-verkkojen rakentamiseen – Applella ei ole kuitenkaan lainkaan omaa verkkoa (22.11.2019 06:20)
Trumpin vierailu Applen Mac Pro -tehtaalla Teksasissa on poikinut muutamia sammakoita Yhdysvaltojen presidentin suusta. Ensin hän kertoi avanneensa vierailullaan tehtaan, vaikka se on ollut ....
Apple sai tarpeekseen bugeista – Käyttää iOS 14:n kohdalla uutta toimintamallia Apple sai tarpeekseen bugeista – Käyttää iOS 14:n kohdalla uutta toimintamallia (22.11.2019 05:59)
Kulunut syksy ei ollut Applen ohjelmistokehittäjille kovin hyvä, sillä iOS 13 -käyttöjärjestelmää riivasivat suuri määrä erilaisia bugeja. Käyttöjärjestelmä julkaistiin selkeästi keskeneräisenä, ....
Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa (21.11.2019 11:19)
iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti tai pelkästään Roomba e5 -pölynimurirobotti julkaistiin Roomban toimesta vuonna 2018. Tämän kyseisen mallin suositushinta on sellainen 400 euroa, mutta ....

Uutisarkisto