AfterDawn: IT-alan uutiset

Microsoft kyllästyi CCleaneriin – esti sovellukseen linkityksen

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 26.9.2019 08:36 Kommentteja (2)

Microsoft kyllästyi CCleaneriin – esti sovellukseen linkityksen Ohjelmistojätti Microsoft ei selvästikään pidä CCleaneristä, vaikka monet tietokoneiden ylläpitäjät ovatkin suosineet sen käyttöä järjestelmän putsaamisessa. Yhtiö on nimittäin estänyt CCleanerin kotisivuille linkittämisen omilla tukisivuillaan.
Microsoftin tukifoorumin mustalle listalle joutuminen ei ole kovin yleistä, sillä listalta löytyy tällä hetkellä vain 11 sivustoa. Mikäli käyttäjä yrittää julkaista foorumeilla viestin, jossa on linkki CCleanerin kotisivuille, ei linkkiä julkaista lainkaan.


CCleaner sai kyllä osakseen paljon huonoa julkisuutta osakseen, kun sen huomattiin levittävän haittakoodia. Lisäksi CCleanerin kanssa on ollut ongelmia Windows 10 -yhteensopivuuden kanssa, mutta näihin seikkoihin reagoiminen nyt tuntuu kovin jälkijättöiseltä. Syy mustalle listalle joutumiselle on oltava jokin muu.

Voit ladata CCleanerin tietokoneellesi Download.fi-palvelusta.

Listasimme myös taannoin vaihtoehtoja:
Näillä ohjelmilla voit korvata CCleanerin

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

128.9.2019 18:50

Olen käyttänyt C-Cleaneria koneissani"aina",myöhemmin myös luurissani.
Se on vapauttanut levytilaa,ja scannanut hutidataa poistettavaksi.

En älyä miksi MS vasta nyt kokee tuon torppaamisen arvoiseksi haasteeksi? C-Cleaner on jo ajat sitten päätynyt Avastin sisaryhtiöksi.

Yhtä tyhmältä tuntuu,että Gigantin myyjä, äitini korjautettuun (palautus pakkolatautuneesta W10:stä lisenssin mukaiseksi kasiksi),"pakkomyi"ko. koneeseen Mc Affee "torjunnan",kahdeksi vuodeksi.Halpaa tiettty,mutta estää CCleanerin asennuksen,väittäen tuota virukseksi.
Mcaffee vie älyttömästi levytilaa tilastoilleen,eikä siitä koskaan näytä olleen mitään hyötyä.

230.9.2019 18:10
RingLeaderTM
Inactive

Did this solve your problem?

Or this?

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 1.10.2019 @ 03:19

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto