Project xCloudin testaus alkaa – Microsoft hakee vapaaehtoisia pelaajia

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 25.9.2019 06:03

Project xCloudin testaus alkaa – Microsoft hakee vapaaehtoisia pelaajia Microsoft on hiljalleen valmis aloittamaan pelaajien keskuudessa kuumeisesti odotetun Project xCloud -pilvipelipalvelun testaamisen. Palvelua on tietysti testattu Microsoftin sisällä jo pitkään, mutta nyt projekti on etenemässä julkiseen testaukseen.
Julkisen testauksen käynnistämistä varten Microsoft tarvitsee kuitenkin vapaaehtoisista koostuvan testiryhmän, mihin onkin nyt avattu oma hakukaavake. Microsoft hakee kuitenkin testaajia vain Yhdysvalloista, Britanniasta ja Etelä-Koreasta. Julkinen testaus alkaa lokakuun aikana, mutta sen tarkkaa päivämäärää ei ole vielä paljastettu.

Alkuvaiheessa testaajat pääsevät kokeilemaan palvelu vain muutaman pelin kautta. Project xCloudin valikoimiin kuuluu ensivaiheessa Gears 5, Halo 5: Guardians, Killer Instinctja Sea of Thieves. Pelien määrä kasvaa vielä testauksen aikana ja lisää tulee roppakaupalla vielä ennen julkaisua. Project xCloudin laitteistovatimuksena on tällä hetkellä on vähintään Android 6.0:n sisältävä puhelin tai tabletti sekä Bluetooth-yhteensopiva Xbox One -ohjain.Microsoft ei ole myöskään hiiskunut vielä mitään xCloudin varsinaisesta julkaisuajankohdasta, hintatiedoista tai saatavuusalueista.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Nämä 8 Sony-puhelinta saavat päivityksen Android 10 -käyttöjärjestelmäversioon Nämä 8 Sony-puhelinta saavat päivityksen Android 10 -käyttöjärjestelmäversioon (17.11.2019 17:01)
Sony on kertonut blogikirjoituksessa, että yritys on julkaisemassa Android 10 -käyttöjärjestelmäpäivityksen tällä tietoa kahdeksalle puhelimelle. Ensimmäisenä päivityksen saavat Sonyn viimeisimmät ....
Softavinkki: Huikean nopea hakusofta Windowsin oman tiedostohaun tilalle - ilmaiseksi Softavinkki: Huikean nopea hakusofta Windowsin oman tiedostohaun tilalle - ilmaiseksi (17.11.2019 16:06)
Everything on ilmainen ja huikean nopea tiedostojen hakuun tarkoitettu ohjelma Windowsille. Se korvaa mainiosti Windowsin oman hakukoneen ja vie erittäin vähän tietokoneen tehoja.
Arvostelussa langattomat pelikuulokkeet muhkein pehmustein: Turtle Beach Elite Atlas Aero Arvostelussa langattomat pelikuulokkeet muhkein pehmustein: Turtle Beach Elite Atlas Aero (17.11.2019 12:56)
Langattomien kuulokkeiden testit jatkuvat. Tällä kertaa kokeilussa on ollut parin viikon ajan Turtle Beachin Elite Atlas Aero. Elite Atlas Aerot ovat suhteellisen suora jatkumo langallisille ....
Tesla saa vakavan haastajan – Tältä näyttää sähköinen Mustang Mach-E Tesla saa vakavan haastajan – Tältä näyttää sähköinen Mustang Mach-E (16.11.2019 14:51)
Autojätti Ford lähtee haastamaan Teslaa sähköautojen markkinoilla pian esiteltävän Mustang Mach-E:n voimin. Kuvia marraskuun 18. päivänä esiteltävästä autosta on kuitenkin jo ennättänyt vuotamaan ....
2 kommenttia
Muuta tätä asetusta WhatsAppissa – Voit välttyä ikävältä bannilta Muuta tätä asetusta WhatsAppissa – Voit välttyä ikävältä bannilta (16.11.2019 10:32)
WhatsApp sallii oletuksena kenen tahansa lisäämisen mihin tahansa ryhmään. Ominaisuus on varsin kätevä jos on tarvetta lisätä ihmisiä yhteiseen ryhmään, mutta ryhmän jäsenillä ei ole varsinaisesti ....

Uutisarkisto