Project xCloudin testaus alkaa – Microsoft hakee vapaaehtoisia pelaajia

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 25.9.2019 06:03

Project xCloudin testaus alkaa – Microsoft hakee vapaaehtoisia pelaajia Microsoft on hiljalleen valmis aloittamaan pelaajien keskuudessa kuumeisesti odotetun Project xCloud -pilvipelipalvelun testaamisen. Palvelua on tietysti testattu Microsoftin sisällä jo pitkään, mutta nyt projekti on etenemässä julkiseen testaukseen.
Julkisen testauksen käynnistämistä varten Microsoft tarvitsee kuitenkin vapaaehtoisista koostuvan testiryhmän, mihin onkin nyt avattu oma hakukaavake. Microsoft hakee kuitenkin testaajia vain Yhdysvalloista, Britanniasta ja Etelä-Koreasta. Julkinen testaus alkaa lokakuun aikana, mutta sen tarkkaa päivämäärää ei ole vielä paljastettu.

Alkuvaiheessa testaajat pääsevät kokeilemaan palvelu vain muutaman pelin kautta. Project xCloudin valikoimiin kuuluu ensivaiheessa Gears 5, Halo 5: Guardians, Killer Instinctja Sea of Thieves. Pelien määrä kasvaa vielä testauksen aikana ja lisää tulee roppakaupalla vielä ennen julkaisua. Project xCloudin laitteistovatimuksena on tällä hetkellä on vähintään Android 6.0:n sisältävä puhelin tai tabletti sekä Bluetooth-yhteensopiva Xbox One -ohjain.Microsoft ei ole myöskään hiiskunut vielä mitään xCloudin varsinaisesta julkaisuajankohdasta, hintatiedoista tai saatavuusalueista.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Facebookin uusi työkalu auttaa siistimään some-historiaa Facebookin uusi työkalu auttaa siistimään some-historiaa (2.6.2020 18:47)
Meille boomereille ja muille vanhoille sosiaalinen media on tullut tutuksi aikuisiällä, jolloin otsalohko on jo kehittynyt pääosin tarpeeksi tekemään jokseenkin fiksuja ratkaisuja. Silti jopa ....
Samsung paljasti uuden Exynos-älypuhelinpiirin kyvyt Samsung paljasti uuden Exynos-älypuhelinpiirin kyvyt (2.6.2020 18:08)
Samsung esitteli hiljattain uuden Galaxy A21s -älypuhelimen, joka tarjoaa vain parin sadan euron hinnalla melkoisen hyvän määrän ominaisuuksia. Monet laadukkaista ominaisuuksista mahdollistaa ....
Suoratoistot yhdistävä palvelu paljasti tämän hetken kymmenen suosituinta sarjaa Suoratoistot yhdistävä palvelu paljasti tämän hetken kymmenen suosituinta sarjaa (2.6.2020 17:37)
Useissa maissa koronakaranteenit ovat hellittäneet jo hieman, mutta monet haluavat pysyä edelleen visusti kotona ja television ääressä. Onneksi uutta katsottavaa tulee jatkuvasti. Suoratoistopalvelut ....
Telia avaa asiakkailleen C More Juniori -kanavan vapaaseen katseluun kesäkuun ajaksi Telia avaa asiakkailleen C More Juniori -kanavan vapaaseen katseluun kesäkuun ajaksi (2.6.2020 17:32)
Telian asiakkaat voivat katsella C More Juniori -kanavan sisältöä vapaasti tiistaihin 30.6. saakka. Vapaassa katselussa olevien sisältöjen katsominen vaatii Telia TV -tilin avaamisen ja rekisteröitymisen. ....
Huawein MatePad Pro -tabletti on nyt saatavilla Suomessa - hinnat 599 - 649 euroa Huawein MatePad Pro -tabletti on nyt saatavilla Suomessa - hinnat 599 - 649 euroa (2.6.2020 15:48)
Huawein MatePad Pro -lippulaivatabletin myynti on alkanut Suomessa. Tabletista löytyy Wifi-versio sekä 4G-malli. Lisäksi tabletista on tulossa myös 5G-versio myöhemmin. Tämän tabletin näytön ....

Uutisarkisto