AfterDawn: IT-alan uutiset

Project xCloudin testaus alkaa – Microsoft hakee vapaaehtoisia pelaajia

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 25.9.2019 06:03

Project xCloudin testaus alkaa – Microsoft hakee vapaaehtoisia pelaajia

Microsoft on hiljalleen valmis aloittamaan pelaajien keskuudessa kuumeisesti odotetun Project xCloud -pilvipelipalvelun testaamisen. Palvelua on tietysti testattu Microsoftin sisällä jo pitkään, mutta nyt projekti on etenemässä julkiseen testaukseen.
Julkisen testauksen käynnistämistä varten Microsoft tarvitsee kuitenkin vapaaehtoisista koostuvan testiryhmän, mihin onkin nyt avattu oma hakukaavake. Microsoft hakee kuitenkin testaajia vain Yhdysvalloista, Britanniasta ja Etelä-Koreasta. Julkinen testaus alkaa lokakuun aikana, mutta sen tarkkaa päivämäärää ei ole vielä paljastettu.

Alkuvaiheessa testaajat pääsevät kokeilemaan palvelu vain muutaman pelin kautta. Project xCloudin valikoimiin kuuluu ensivaiheessa Gears 5, Halo 5: Guardians, Killer Instinctja Sea of Thieves. Pelien määrä kasvaa vielä testauksen aikana ja lisää tulee roppakaupalla vielä ennen julkaisua. Project xCloudin laitteistovatimuksena on tällä hetkellä on vähintään Android 6.0:n sisältävä puhelin tai tabletti sekä Bluetooth-yhteensopiva Xbox One -ohjain.
Microsoft ei ole myöskään hiiskunut vielä mitään xCloudin varsinaisesta julkaisuajankohdasta, hintatiedoista tai saatavuusalueista.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto