Google kopioi Spotifyn yhden tykätyimmistä ominaisuuksista YouTube Musiciin

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 23.9.2019 15:20

Google kopioi Spotifyn yhden tykätyimmistä ominaisuuksista YouTube Musiciin Spotify on kasvanut valtaisan suureksi musiikkialustaksi, ja jopa massiivisilla jäteillä, kuten Applella ja Googlella, on vaikeuksia pysyä tahdissa mukana. Spotifyn voittokulkuun on varmasti monia syitä, mutta yksi niistä on taatusti hyvät automaattiset listat.
Näistä kenties se tykätyin on Discover Weekly ja siitä johdetut muut listat. Myös kilpailijat ovat huomanneet näiden suosion, ja uusimpana todisteena tästä Googlella on työstetty kovasti samanlaista ominaisuutta.

Reddit-käyttäjä paljastaa, että Googlen uusi Discover Mix -ominaisuus kuulostaa juurikin Spotifyn ominaisuuden kopiolta. Se kustomoi joukon kappaleita, tässä tapauksessa 49, käyttäjän tottumusten mukaan. Uusi lista julkaistaan aina keskiviikkona.

Ominaisuus löytyy YouTube Musicin Mixed for you -kohdasta, jossa on myös mm. uutta musiikkia tarjoava New Release Mix. Tässä vaiheessa Discover Mix ei ole tosin löytänyt tietään kaikkiin laitteisiin, vaan julkaisu on aloitettu porrastetusti.Olettaa kuitenkin sopii, että ominaisuus on pian kaikkien käytettävissä.


Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Huomenna se julkaistaan! Tässä on lista Google Stadia -peleistä Huomenna se julkaistaan! Tässä on lista Google Stadia -peleistä (18.11.2019 05:58)
Seuraavan sukupolven Xboxin kehitystyötä luotsaavan Phil Spencerin mukaan kestää vielä vuosia ennen kuin suoratoistopelaamisesta tulee isojen massojen tapa pelata. Googlellakin tämä ehkä tiedostetaan, ....
Nämä 8 Sony-puhelinta saavat päivityksen Android 10 -käyttöjärjestelmäversioon Nämä 8 Sony-puhelinta saavat päivityksen Android 10 -käyttöjärjestelmäversioon (17.11.2019 17:01)
Sony on kertonut blogikirjoituksessa, että yritys on julkaisemassa Android 10 -käyttöjärjestelmäpäivityksen tällä tietoa kahdeksalle puhelimelle. Ensimmäisenä päivityksen saavat Sonyn viimeisimmät ....
Softavinkki: Huikean nopea hakusofta Windowsin oman tiedostohaun tilalle - ilmaiseksi Softavinkki: Huikean nopea hakusofta Windowsin oman tiedostohaun tilalle - ilmaiseksi (17.11.2019 16:06)
Everything on ilmainen ja huikean nopea tiedostojen hakuun tarkoitettu ohjelma Windowsille. Se korvaa mainiosti Windowsin oman hakukoneen ja vie erittäin vähän tietokoneen tehoja.
Arvostelussa langattomat pelikuulokkeet muhkein pehmustein: Turtle Beach Elite Atlas Aero Arvostelussa langattomat pelikuulokkeet muhkein pehmustein: Turtle Beach Elite Atlas Aero (17.11.2019 12:56)
Langattomien kuulokkeiden testit jatkuvat. Tällä kertaa kokeilussa on ollut parin viikon ajan Turtle Beachin Elite Atlas Aero. Elite Atlas Aerot ovat suhteellisen suora jatkumo langallisille ....
Tesla saa vakavan haastajan – Tältä näyttää sähköinen Mustang Mach-E Tesla saa vakavan haastajan – Tältä näyttää sähköinen Mustang Mach-E (16.11.2019 14:51)
Autojätti Ford lähtee haastamaan Teslaa sähköautojen markkinoilla pian esiteltävän Mustang Mach-E:n voimin. Kuvia marraskuun 18. päivänä esiteltävästä autosta on kuitenkin jo ennättänyt vuotamaan ....
2 kommenttia

Uutisarkisto