Kaipaatko kameraa televisioon? Facebook esitteli juuri sellaisen

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 18.9.2019 17:37 Kommentteja (2)

Kaipaatko kameraa televisioon? Facebook esitteli juuri sellaisen Facebook on tänään esitellyt uuden sukupolven Portal-laitteet, joilla voit olla kotoa käsin yhteydessä ystäviisi tai sukulaisiin milloin tahansa. Portalit ovat käytännössä näyttöpäätteitä, joilla voit soittaa videopuheluita.
Tällä kertaa erikoista on kuitenkin Portal TV:n julkaisu. Siinä ei ole lainkaan omaa näyttöä, vaan ajatuksena on liittää se televisioon kiinni HDMI-liitännän kautta. Microsoftin Kinectiä muistuttava kamera asetetaan esimerkiksi television yläreunaan tai vaihtoehtoisesti TV-pöydälle. Kameran resoluutio on 12,5 megpaikseliä ja siihen rakennettujen älykkäiden ominaisuuksien ansiosta kamera osaa panoroida automaattisesti oikeaan kohtaan. Voit siis liikkua videopuhelun aikana vapaasti ja vastaanottaja näkee sinut jatkuvasti näytöllään.

Portal TV sopii erityisesti niihin tilanteisiin kun videopuheluun ottaa osaa useita henkilöitä, jolloin kuvassa halutaan näkyvän monien ihmisten kasvot.

Ohjelmistopuolella uutta on esimerkiksi WhatsApp-tuen lisääminen Portaliin. Lisäksi laitteet tukevat Spotifyta, Pandoraa ja Amazonin sovelluksia.Portal TV:n suositushinta on 149 dollaria ja sen toimitukset alkavat 5. marraskuuta.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

2 kommenttia

119.9.2019 01:20

Ja näin Facebookille suora kuva- ja ääniyhteyes kaikkien kotiin, kannattaa ostaa! Ei kyllä pysty ymmärtämään kuka täysissä järjissä oleva laittaa tuon olohuoneeseensa kaikkien häröjen Facebook skandaalien jälkeen :D

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 19.9.2019 @ 01:25

219.9.2019 02:02

Olisihan se ihan mukavaa vaikka vaihtaa kryptovaluuttaa tuijottamalla telkkua, tiedä vaikka mustanaamio sekä teräsmies muljahtaisivat keskenään.

-Ainoa pointti tässä vaan on se, ettei meille ole tilattu mustanaamio-, teräsmies,-lehtiä, eikä edes aku ankkaa.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 21.9.2019 @ 13:31

For every spam post I have a this reply:
A great weather out there!
"A great weather out there!"

PORT STATE SERVICE
443/tcp filtered https:

Host wake up (0.000s latency).
rDNS

Administration interface:
Normal:http://192.168.75.120:8080
Normal:http://10.8.0.1:8080
Secure:https://192.168.75.120:443

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto