AfterDawn: IT-alan uutiset

Seinfeld korvaa Frendit Netflixissä, ensimmäistä kertaa 4K:na

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 17.9.2019 15:54

Seinfeld korvaa Frendit Netflixissä, ensimmäistä kertaa 4K:na

Suoratoistopalveluiden katsoituimpiin sarjoihin lukeutuu pääasiassa palveluiden oman tuotannon johtotähtiä, kuten Netflixin tapauksessa vaikkapa Stranger Things. On kuitenkin hyvä muistaa, että monille vanhat klassikot ovat yhä tärkeitä.
Tämä on paljastunut myös Netflixin suosituimpien sarjojen listauksista, joka kertoo syyn miksei yhtiö ole laittanut kaikkia noin 10 miljardia ohjelmistoon käytettyä dollaria uusien sarjojen kehittämiseen.

Viime aikoina Netflix on kuitenkin menettänyt oikeuksia muutamiin valtavan suosittuihin sitcom-sarjoihin. Näistä kenties tärkein on ensi vuonna palvelusta poistuva Frendit, jonka lisäksi vuotta myöhemmin Netflix luopuu Konttorin (The Office) lähetysoikeuksista.
Korvaamaan näitä puutteita Netflix on nyt kuitenkin hommannut yhden kautta aikain suosituimman sitcomin oikeudet. Paikkaamaan aukkoa, Netflixiin saapuu kaikki 180 jaksoa Seinfeldiä maailmanlaajuisesti.

Los Angeles Times raportoi, että Seinfeld saapuu Netflixiin 2021 ja suoratoistopalvelun mukaan ensimmäistä kertaa 4K-resoluutiolla.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Netflix tv-sarjat
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto