Steam puuttui käyttäjäpalautteeseen – Suositusjärjestelmä uudistettiin

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 13.9.2019 05:39 Kommentteja (1)

Steam puuttui käyttäjäpalautteeseen – Suositusjärjestelmä uudistettiin Pelien digitaalisen jakelun uranuurtaja Steamin sisältösuositusalgoritmit ovat uudistuneet. Tarkoituksena on jatkossa esittää enemmän käyttäjän mieltymyksiin personoituja ehdotuksia, kun aiemmin pelikauppa tuntui ehdottelevan paljon muutoin suosittuja pelejä.
Algoritmimuutosten jälkeen pelikaupan Sinulle suositeltuja -osio ottaa nyt tarkemmin huomioon millaisista peleistä sinä todella pidät. Lisää samanlaisia -osiota on myös muutettu niin, että erilaisia vaihtoehtoja esitetään runsaammin. Steamin mukaan sille on tullut paljon palautetta, että se esittää liian paljon samoja ehdotuksia ja suosii liiaksi suosituimpia pelejä.

Steam ei tee muutoksia ilman kunnollista testaamista. Nyt tehtyjä algoritmimuutoksia testattiin noin viidellä prosentilla käyttäjistä ja tulokset olivat ilmeisen rohkaisevia. Uudessa versiossa käyttäjä klikkasi ehdotuksia peräti 15 prosenttia todennäköisemmin kuin vanhaa järjestelmää käyttävät pelaajat.



Uudistukset on nyt otettu käyttöön kaikilla käyttäjillä, mutta Steam aikoo jatkaa edelleen suositusjärjestelmän algoritmien parantamista.

Tägit: pelikauppa Steam
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

1 kommentti

113.9.2019 08:25
Vanhakaasu
Vahvistamaton

Onkin ehdotellut pelejä, jotka minulla on jo kirjastossa. Samoten ehdotellut paljon FPS -pelejä, joita en ole pelannut sitten Counter-Striken viimeisein betan.

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.




Tuoreimmat uutiset

Googlen hakukone osaa nyt hakea myös videoiden sisältä Googlen hakukone osaa nyt hakea myös videoiden sisältä (19.9.2019 05:54)
Video on tietolähteenä erinomainen, sillä se kertoo enemmän kuin tuhat kuvaa ja yksi kuvakin on tunnetusti parempi kuin tuhat sanaa. Tiedon hakeminen videoista on kuitenkin hyvin haastavaa, ....
OnePlus 7T Pro vuoti – Tältä se näyttää OnePlus 7T Pro vuoti – Tältä se näyttää (19.9.2019 05:38)
Kaikki hyvä vuotaa kyllä aikanaan ja näin on totisesti käynyt OnePlus 7T:lle, joka on tarkoitus esitellä maailmalle 26. syyskuuta. Jo entuudestaan me tiedämme puhelimen tekniset ominaisuudet. ....
Kaipaatko kameraa televisioon? Facebook esitteli juuri sellaisen Kaipaatko kameraa televisioon? Facebook esitteli juuri sellaisen (18.9.2019 17:37)
Facebook on tänään esitellyt uuden sukupolven Portal-laitteet, joilla voit olla kotoa käsin yhteydessä ystäviisi tai sukulaisiin milloin tahansa. Portalit ovat käytännössä näyttöpäätteitä, joilla ....
2 kommenttia
Tällä tempulla vähennät hiilidioksidipäästöjä – Ei tarvitse tehdä mitään ja säästät samalla rahaa Tällä tempulla vähennät hiilidioksidipäästöjä – Ei tarvitse tehdä mitään ja säästät samalla rahaa (18.9.2019 16:58)
Eurooppalaisten ympäristöjärjestöjen mukaan EU voisi laskea hiilidioksidipäästöjä merkittävästi edistämällä älypuhelimien vaihtosyklin pidentämistä. Pitkittämällä puhelimen vaihtoa vuodelle, ....
1 kommentti
HP:ltä kevyt Elite Dragonfly bisneskannettava, josta löytyy käyttäjän tietoturvaa suojaavia ominaisuuksia HP:ltä kevyt Elite Dragonfly bisneskannettava, josta löytyy käyttäjän tietoturvaa suojaavia ominaisuuksia (18.9.2019 14:41)
HP esitteli kevyen kannettavan tietokoneen, joka on tarkoitettu paljon matkustavalle työntekijälle ja jossa panostetaan käyttäjän tietoturvaan. Uutuus kantaa nimeä HP Elite Dragonfly. HP Elite Dragonfly ....

Uutisarkisto