Steam puuttui käyttäjäpalautteeseen – Suositusjärjestelmä uudistettiin

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 13.9.2019 05:39 Kommentteja (1)

Steam puuttui käyttäjäpalautteeseen – Suositusjärjestelmä uudistettiin Pelien digitaalisen jakelun uranuurtaja Steamin sisältösuositusalgoritmit ovat uudistuneet. Tarkoituksena on jatkossa esittää enemmän käyttäjän mieltymyksiin personoituja ehdotuksia, kun aiemmin pelikauppa tuntui ehdottelevan paljon muutoin suosittuja pelejä.
Algoritmimuutosten jälkeen pelikaupan Sinulle suositeltuja -osio ottaa nyt tarkemmin huomioon millaisista peleistä sinä todella pidät. Lisää samanlaisia -osiota on myös muutettu niin, että erilaisia vaihtoehtoja esitetään runsaammin. Steamin mukaan sille on tullut paljon palautetta, että se esittää liian paljon samoja ehdotuksia ja suosii liiaksi suosituimpia pelejä.

Steam ei tee muutoksia ilman kunnollista testaamista. Nyt tehtyjä algoritmimuutoksia testattiin noin viidellä prosentilla käyttäjistä ja tulokset olivat ilmeisen rohkaisevia. Uudessa versiossa käyttäjä klikkasi ehdotuksia peräti 15 prosenttia todennäköisemmin kuin vanhaa järjestelmää käyttävät pelaajat.Uudistukset on nyt otettu käyttöön kaikilla käyttäjillä, mutta Steam aikoo jatkaa edelleen suositusjärjestelmän algoritmien parantamista.

Tägit: pelikauppa Steam
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

113.9.2019 08:25
Vanhakaasu
Vahvistamaton

Onkin ehdotellut pelejä, jotka minulla on jo kirjastossa. Samoten ehdotellut paljon FPS -pelejä, joita en ole pelannut sitten Counter-Striken viimeisein betan.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa (21.11.2019 11:19)
iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti tai pelkästään Roomba e5 -pölynimurirobotti julkaistiin Roomban toimesta vuonna 2018. Tämän kyseisen mallin suositushinta on sellainen 400 euroa, mutta ....
Trump luuli avanneensa tehtaan – On ollut toiminnassa jo vuodesta 2013 lähtien Trump luuli avanneensa tehtaan – On ollut toiminnassa jo vuodesta 2013 lähtien (21.11.2019 06:14)
Yhdysvaltain presidentti Donald Trump julisti Twitterissä avanneensa Teksasissa Applen uuden tuotantolinjan, mikä edustaa hänen pyrkimyksiään palauttaa tuotantotyötä Aasiasta takaisin Yhdysvaltoihin. ....
Varo tätä Windows 10 -päivitystä – Menetät tiedostosi Varo tätä Windows 10 -päivitystä – Menetät tiedostosi (21.11.2019 05:56)
Vaikka maailma muuttuu, niin yksi asia ei tunnu muuttuvan mihinkään: sähköpostin käyttö haittaohjelmien levittämiseen. Yksi uusimmista kierrossa olevista haittaohjelmakampanjoista levittää sähköpostin ....
3 kommenttia
Sailfish-käyttöjärjestelmä saatavilla Sony Xperia 10 ja Xperia 10 Plus -puhelimille Sailfish-käyttöjärjestelmä saatavilla Sony Xperia 10 ja Xperia 10 Plus -puhelimille (20.11.2019 19:42)
Sony toi Xperia 10:n ja Xperia 10 Plussan omistajille hyviä uutisia, sillä nämä kuuluvat kahdeksan Sony-puhelimen joukkoon, jotka saavat Android 10 -käyttöjärjestelmäpäivityksen. Nyt näiden ....
Parhaat puhelimet alle 200 euroa (talvi 2019 - 2020) Parhaat puhelimet alle 200 euroa (talvi 2019 - 2020) (20.11.2019 18:31)
Kävimme jo läpi parhaat vaihtoehdot alle sadan euron puhelimista. Nyt on aika nostaa hieman pykälää ja käydä läpi puhelimet, jotka maksavat alle 200 euroa. Tämä on sellainen hintaluokka josta ....

Uutisarkisto