Firefox testaa omaa VPN-palvelua – Ilmainen vain rajatun ajan

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 12.9.2019 05:41

Firefox testaa omaa VPN-palvelua – Ilmainen vain rajatun ajan Firefox on ottanut selainsodassa roolin yksityisyyden ja tetoturvan varjelijna. Osana tätä päämäärää Mozilla on päättänyt tuoda Firefoxin käyttäjien ulottuville oman VPN-palvelun.
Firefox Private Network -nimisen VPN-palvelun avulla voidaan varmistaa, että selaajan tiedot ovat turvassa eikä ulkopuoliset pääse siihen väliin urkkimaan. Firefoxin mukaan palvelu sopiikin ihmisille, jotka käyttävät julkisia Wi-Fi-yhteyksiä tai haluavat vaihtoehtoisesti parempaa suojaa mainosjäljittimiltä. Palvelu suojaa kuitenkin ainoastaan selaimesta lähtöisin olevan verkkoliikenteen, joten muiden tietovirtojen suojaamiseen tarvitaan erillinen VPN.

Mozilla testaa Firefoxin VPN:ää nyt beta-versiona ja tarjoaa kokeilijoille sen ilmaiseksi käyttöön. VPN:n palvelun käytön vaatimuksen on kuitenkin, että selaaja toimii Yhdysvalloista käsin ja hänellä on käytössää Firefox-tunnukset. Loppuun homma saadaan saatettua asentamalla laajennos selaimeen.Palvelu on maksuton rajatun ajan, joten se muuttunee maksulliseksi beta-vaiheen jälkeen.

Tägit: VPN Mozilla Firefox
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto