Volkswagenilta edullinen sähköauto – Tavallisella kansalla on vihdoin varaa sähköautoon

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 10.9.2019 16:52

Volkswagenilta edullinen sähköauto – Tavallisella kansalla on vihdoin varaa sähköautoon Tesla lupasi Model 3:n mullistavan sähköautomarkkinat tuomalla tyylikkään sähköauton tavallisen kuluttajan ulottuville. Ainakaan Suomessa tällaista autoa ei ole näkynyt, sillä Model 3:n hinnat alkavat 48 000 eurosta.
Volkswagen lupaa kuitenkin tuoda sähköautot hieman nuukempien sukankuluttajien saataville, sillä yhtiön uuden Golfia ulkoisesti muistuttavan ID.3:n hinnat alkavat alle 30 000 eurosta. Halvimman mallin hinta kuitenkaan tuskin on kovinkaan paljoa alle 30 000 euroa ja suomalaisen autoveron kanssa hinta kipuaa vieläkin korkeammalle. Volkswagenin on tarkoitus aloittaa ID.3:n myynti vuoden 2020 puolivälissä.

ID.3:sta tulee myyntiin kaikkiaan kolme eri mallia, jotka eroavat toisistaan akun kapasiteetin suhteen. Halvimman eli "alle 30 000 euroa" maksavan mallin akun kapasiteetti on 45 kilowattituntia, joka riittää noin 330 kilometrin matkalle. Kyseisen mallin mukana tulee 45 kilowatin tehoinen laturi. Kahdessa kalliimmassa mallissa akkujen kapasiteetit ovat 58 ja 77 kilowattituntia, joista riittää potkua 420 ja 550 kilometrin matkoille. Keskimmäisen auton mukana tulee 100 kilowatin laturi ja kaikkein kalleimman auton varusteluun kuuluu 125 kilowatin laturi.Vaikka ID.3 näyttääkin modernisoidulta Golfilta ulkoa, niin Volkswagenin mukaan auton sisätilat ovat polttomoottorin poiston ansiosta huomattavasti tilavammat. Tavaratilaa on myös hieman enemmän.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Samsung on aloittanut Android 10 -päivityksen jakelun Galaxy Foldille Samsung on aloittanut Android 10 -päivityksen jakelun Galaxy Foldille (27.3.2020 18:14)
Yksi viime vuoden mielenkiintoisimmista puhelimista on viimeinkin saamassa päivityksen Android 10 -käyttöjärjestelmään. Kyseessä on tietenkin taittuvalla näytöllä toimiva Galaxy Fold. Päivityksen ....
SoundCloud Go+ -suoratoistopalvelu saapui Suomeen SoundCloud Go+ -suoratoistopalvelu saapui Suomeen (27.3.2020 17:08)
Musiikin levitykseen ja suoratoistoon keskittyvä internet-palvelu SoundCloud on tuonut maksullisen Go+ -tilauksen Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan. Go+ tilaus mahdollistaa yli 200 miljoonan ....
Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna (27.3.2020 14:04)
Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna rajatussa määrässä laitteita. Palvelua voi käyttää Samsungin ja LG:n vuosien 2018 ja 2019 malleissa sekä Sonyn omalla käyttöjärjestelmällä toimivissa ....
Huawei Music -suoratoistopalvelu julkaistiin Suomessa - hinta 9,99 euroa kuukaudessa Huawei Music -suoratoistopalvelu julkaistiin Suomessa - hinta 9,99 euroa kuukaudessa (27.3.2020 11:48)
Huawei on avannut Huawei Music -suoratoistopalvelun Suomessa. Palvelun hinta on 9,99 euroa kuukaudessa, mutta uusille käyttäjille tarjotaan ensimmäiset kolme kuukautta veloituksetta. Kampanja ....
Saiko koronavirus sinutkin innostumaan tästä sovelluksesta? Lähettää tietoja Facebookille tietämättäsi Saiko koronavirus sinutkin innostumaan tästä sovelluksesta? Lähettää tietoja Facebookille tietämättäsi (27.3.2020 06:18)
Koronaviruksen aiheuttaman pandemian vuoksi maailmalla on otettu käyttöön liikkumista rajoittavia toimenpiteitä, minkä seurauksena erilaiset yhteydenpitoon tarkoitetut sovellukset ovat lisänneet ....

Uutisarkisto