AfterDawn: IT-alan uutiset

EA käynnisti yllättäen oman pilvipelipalvelun testaamisen

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 10.9.2019 16:19

EA käynnisti yllättäen oman pilvipelipalvelun testaamisen

Viime vuoden lokakuussa pelijätti EA ilmoitti kehittävänsä uutta pilvipelipalvelua, jossa pelejä toistettaisiin keskuspalvelumilla ja pelaajalle kuva välitettäisiin suoratoiston avulla näytölle. Nyt tämän Project Atlas -palvelun käytännön testivaihe on alkanut.
Kokeilusta ei kerrottu ennakkoon mitään, joten se alkoi hiukan yllättäen, vaikka hankkeen olemassaolo on ollut jo pitkään tiedossa. Tämän vuoden aikana on saatu kuulla uutisia pilvipelipalveluista niin Googlelta (Stadia), Microsoftilta (xCloud) ja Sonylta (PlayStation Now). Kilpailu on selvästi kirstymässä alalla.

EA:n testijakso ei tosin kestä kuin kaksi viikkoa, joten kovin hyvin sen makuun pelaajat eivät pääse. EA:n tarkoituksena on kerätä lähinnä testidataa usealta pelaajalta, jotta se löytää tärkeimmät kehityskohteet sen palvelusta. Kyse ei siis ole vielä varsinaisesta beta-testistä. Palvelussa voi pelata kokeilujakson aikana neljää peliä: FIFA 19, Titanfall 2, Need for Speed Rivals ja Unravel.

Project Atlas hyödyntää Amazonin pilvipalveluita.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto