Apple paljasti suoratoistopalvelu Apple TV+:n hinnan ja julkaisun

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 10.9.2019 20:23

Apple paljasti suoratoistopalvelu Apple TV+:n hinnan ja julkaisun Applen yksi tämän päivän julkaisuista liittyi alkuvuodesta ensi kertaa esiteltyyn Apple TV+ -palveluun. Toimitusjohtaja Tim Cook esitteli palvelun hinnan ja saatavuuden sekä yhden odotetuimman ohjelman ensimmäisen trailerin.
Uusi traileri nähtiin futuristisesta fantasiasarja See:stä, jota tähdittää mm. Jason Momoa. Tim Cook paljasti, että Apple TV+ julkaistaan marraskuun ensimmäinen päivä peräti sadassa maassa ja See:n lisäksi sisältöä lisätään julkaisun jälkeen.

Tilaus maksaa 4,99 dollaria kuukaudessa (todennäköisesti 4,99 euroa Euroopassa) koko perheen tilaukselle.

Lisäksi Tim Cook kertoi, että Apple TV -laitteen ostosta saa vuoden Apple TV+ -tilauksen ilmaiseksi.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto