AfterDawn: IT-alan uutiset

Huawei haastaa Applen AirPodsit monin puolin paremmilla FreeBuds 3 -kuulokkeilla

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 7.9.2019 19:24

Huawei haastaa Applen AirPodsit monin puolin paremmilla FreeBuds 3 -kuulokkeilla Huawei esitteli eilen Berliinin IFA-messuilla sekä uuden huippupuhelinten järjestelmäpiirin että uusitun P30 Pro -älypuhelimen. Lisäksi yhtiöllä oli esitellä vielä uudet kuulokkeetkin.
Kyseessä ovat FreeBuds 3 -nimiset langattomat nappikuulokkeet, jotka ovat eittämättä suunniteltu haastamaan mm. Applen AirPods-kuulokkeet. Kyseessä ovat hyvin samankaltaiset täysin langattomat, jotka ladataan niille suunnitellussa pienessä rasiassa.

Niissä käytetään Huawein sunnittelemaa Kirin A1 -piiriä, joka on yhtiön mukaan maailman ensimmäinen Bluetooth 5.1 ja Bluetooth LE 5.1 -yhteensopiva piiri. Tämä tarkoittaa, että tarjolla on aiempaa versiota parempi akkukesto ja vakaus.

Mikä tekee FreeBuds 3 -kuulokkeista AirPodseja selkeästi monipuolisemman vaihtoehdon on se, että ne tukevat myös aktiivista taustamelun poistoa (ANC, active noise cancellation).
Lisäksi yhtiö kertoi, että kuulokkeet latautuvat kaksi kertaa nopeammin kuin AirPodsit langallisesti ja puolet nopeammin langattomasti.

FreeBuds 3 -kuulokkeet saapuvat Suomeen 2019 aikana mustana ja valkoisena versiona. Huawei FreeBuds 3 kuulokkeiden hinta on 179 euroa.

Applelta odotetaan uusia AirPods-versioita pian julkistettavien iPhone-uutuuksien yhteydessä. Niihin on huhuttu myös taustamelun vaimennusta.Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto