Huawei haastaa Applen AirPodsit monin puolin paremmilla FreeBuds 3 -kuulokkeilla

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 7.9.2019 19:24

Huawei haastaa Applen AirPodsit monin puolin paremmilla FreeBuds 3 -kuulokkeilla Huawei esitteli eilen Berliinin IFA-messuilla sekä uuden huippupuhelinten järjestelmäpiirin että uusitun P30 Pro -älypuhelimen. Lisäksi yhtiöllä oli esitellä vielä uudet kuulokkeetkin.
Kyseessä ovat FreeBuds 3 -nimiset langattomat nappikuulokkeet, jotka ovat eittämättä suunniteltu haastamaan mm. Applen AirPods-kuulokkeet. Kyseessä ovat hyvin samankaltaiset täysin langattomat, jotka ladataan niille suunnitellussa pienessä rasiassa.

Niissä käytetään Huawein sunnittelemaa Kirin A1 -piiriä, joka on yhtiön mukaan maailman ensimmäinen Bluetooth 5.1 ja Bluetooth LE 5.1 -yhteensopiva piiri. Tämä tarkoittaa, että tarjolla on aiempaa versiota parempi akkukesto ja vakaus.

Mikä tekee FreeBuds 3 -kuulokkeista AirPodseja selkeästi monipuolisemman vaihtoehdon on se, että ne tukevat myös aktiivista taustamelun poistoa (ANC, active noise cancellation).Lisäksi yhtiö kertoi, että kuulokkeet latautuvat kaksi kertaa nopeammin kuin AirPodsit langallisesti ja puolet nopeammin langattomasti.

FreeBuds 3 -kuulokkeet saapuvat Suomeen 2019 aikana mustana ja valkoisena versiona. Tässä vaiheessa yhtiö ei paljastanut hinnasta muuta kuin, että ne ovat halvemmat kuin Applen AirPodsit.

Applelta odotetaan uusia AirPods-versioita pian julkistettavien iPhone-uutuuksien yhteydessä. Niihin on huhuttu myös taustamelun vaimennusta.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto