Huawei haastaa Applen AirPodsit monin puolin paremmilla FreeBuds 3 -kuulokkeilla

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 7.9.2019 19:24

Huawei haastaa Applen AirPodsit monin puolin paremmilla FreeBuds 3 -kuulokkeilla Huawei esitteli eilen Berliinin IFA-messuilla sekä uuden huippupuhelinten järjestelmäpiirin että uusitun P30 Pro -älypuhelimen. Lisäksi yhtiöllä oli esitellä vielä uudet kuulokkeetkin.
Kyseessä ovat FreeBuds 3 -nimiset langattomat nappikuulokkeet, jotka ovat eittämättä suunniteltu haastamaan mm. Applen AirPods-kuulokkeet. Kyseessä ovat hyvin samankaltaiset täysin langattomat, jotka ladataan niille suunnitellussa pienessä rasiassa.

Niissä käytetään Huawein sunnittelemaa Kirin A1 -piiriä, joka on yhtiön mukaan maailman ensimmäinen Bluetooth 5.1 ja Bluetooth LE 5.1 -yhteensopiva piiri. Tämä tarkoittaa, että tarjolla on aiempaa versiota parempi akkukesto ja vakaus.

Mikä tekee FreeBuds 3 -kuulokkeista AirPodseja selkeästi monipuolisemman vaihtoehdon on se, että ne tukevat myös aktiivista taustamelun poistoa (ANC, active noise cancellation).Lisäksi yhtiö kertoi, että kuulokkeet latautuvat kaksi kertaa nopeammin kuin AirPodsit langallisesti ja puolet nopeammin langattomasti.

FreeBuds 3 -kuulokkeet saapuvat Suomeen 2019 aikana mustana ja valkoisena versiona. Huawei FreeBuds 3 kuulokkeiden hinta on 179 euroa.

Applelta odotetaan uusia AirPods-versioita pian julkistettavien iPhone-uutuuksien yhteydessä. Niihin on huhuttu myös taustamelun vaimennusta.Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Star Wars -sarja Mandalorian nousee vuoden eniten laittomia latauksia keränneeksi sarjaksi? Star Wars -sarja Mandalorian nousee vuoden eniten laittomia latauksia keränneeksi sarjaksi? (22.11.2019 13:13)
Star Wars -sarja Mandalorian on saatavilla ainoastaan Disney+ -palvelusta - ja Disney+ -palvelua ei saa kuin muutamaan maahan. Joten piratismi rehottaa.
Tesla paljasti himoitun Cybertruckin - Katso videolta miten esitys meni pieleen Tesla paljasti himoitun Cybertruckin - Katso videolta miten esitys meni pieleen (22.11.2019 10:10)
Tesla on paljastanut viime keväästä lähtien hypetetyn lava-auton. Toimitusjohtaja Elon Muskin lupausten mukaisesti pick up -auto noudattaa melko futuristista tyyliä -- joku voisi jopa sanoa, ....
Trump pyysi Applea osallistumaan 5G-verkkojen rakentamiseen – Applella ei ole kuitenkaan lainkaan omaa verkkoa Trump pyysi Applea osallistumaan 5G-verkkojen rakentamiseen – Applella ei ole kuitenkaan lainkaan omaa verkkoa (22.11.2019 06:20)
Trumpin vierailu Applen Mac Pro -tehtaalla Teksasissa on poikinut muutamia sammakoita Yhdysvaltojen presidentin suusta. Ensin hän kertoi avanneensa vierailullaan tehtaan, vaikka se on ollut ....
Apple sai tarpeekseen bugeista – Käyttää iOS 14:n kohdalla uutta toimintamallia Apple sai tarpeekseen bugeista – Käyttää iOS 14:n kohdalla uutta toimintamallia (22.11.2019 05:59)
Kulunut syksy ei ollut Applen ohjelmistokehittäjille kovin hyvä, sillä iOS 13 -käyttöjärjestelmää riivasivat suuri määrä erilaisia bugeja. Käyttöjärjestelmä julkaistiin selkeästi keskeneräisenä, ....
Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa (21.11.2019 11:19)
iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti tai pelkästään Roomba e5 -pölynimurirobotti julkaistiin Roomban toimesta vuonna 2018. Tämän kyseisen mallin suositushinta on sellainen 400 euroa, mutta ....

Uutisarkisto