Apple on kiinnostunut virtuaalivaluutoista – Näkee paljon potentiaalia

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 6.9.2019 06:02

Apple on kiinnostunut virtuaalivaluutoista – Näkee paljon potentiaalia Apple Pay -mobiilimaksujärjestelmän ympärille rakennettua liiketoimintaa johtava Jennifer Bailey kertoi CNN järjestämässä keskustelutilaisuudessa, että yhtiö näkee virtuaalivaluutoissa paljon potentiaalia ja Apple on kiinnostunut osallistumaan teemaan liittyvään hankkeeseen. Apple Coinia tuskin kuitenkaan on tulossa ihan lähitulevaisuudessa.
Baileyn mukaan Apple seuraa herkeämättä mitä virtuaalivaluuttojen saralla tapahtuu ja yhtiön nykyisen näkemyksen mukaan teknologiassa on paljon potentiaalia pitkällä aikavälillä. Aivan selvää ei ole, että onko Apple kiinnostunut enemmän lohkoketjuteknologiasta vaiko ovatko myös varsinaiset virtuaalivaluutat Applen kiikarissa. Alalla on kuitenkin alkanut kuhina myös korkeammall tasolla, kun Facebook ilmoitti tuovansa markkinoille Libra-virtuaalivaluutan.

Konservatiivisesti ajateltuna Apple voisi hyödyntää lohkoketjuja esimerkiksi Apple Pay -rahasiirroissa. Se voisi olla ensimmäinen askel teknologian testaamisessa, minkä jälkeen lohkoketjuja voitaisiin hyödyntää muissakin kohteissa, joissa tarvitaan nopeaa varmentamista.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto