AfterDawn: IT-alan uutiset

Apple Music tulee nettiin – Et tarvitse enää sovelluksia

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 6.9.2019 05:43

Apple Music tulee nettiin – Et tarvitse enää sovelluksia

Suurimmista suoratoistopalveluista on ollut pitkään saatavilla mobiili- ja desktop-sovellusten lisäksi myös web-selaimessa toimiva palvelu. Tämä tosin on pätenyt melkein kaikkiin muihin paitsi Apple Musiciin, mutta nyt tämäkin epäkohta on korjaantumassa.
Apple on nimittäin antanut tilaajien testattavaksi beta-version Apple Musicin web-soittimesta. Soitinta voivat käyttää kaikki palvelun tilaajat ympäri maailman ja siihen pääsee käsiksi osoitteessa beta.music.apple.com. Tällä haavaa palvelusta löytyvät lähinnä musiikkipalvelun ydintoiminnot, kuten haku, kappaleiden toisto kirjastoistasi, soittolistat sekä kaikki päävalikot (kuten For You ja Radio). Ominaisuuksia lisätään ajan kanssa web-palveluunkin.

Koska kyse on beta-versiosta, ei siitä löydy vielä kaikkia toimintoja tai nykyisetkin toiminnot voivat toimia virheellisesti.

Web-palvelun suurin etu on siinä, että Apple Musicia voidaan käyttää niissäkin laitteissa, joita Apple ei tue omien sovellustensa kautta. Pelkkä nykyaikainen verkkoselain riittää palvelun käyttöön.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto