Päivän diili: säästä 10 euroa 3. sukupolven Chromecastista - hinta 29 euroa

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 2.9.2019 10:53

Päivän diili: säästä 10 euroa 3. sukupolven Chromecastista - hinta 29 euroa Alkuperäinen Chromecast ei enää saa isoja päivityksiä, joten nyt kannattaa harkita uuden Chromecastin ostamista. 3. sukupolven Chromecast on nyt sopivasti kymmenen euron alennuksessa Gigantilla.
Chromecast on helppokäyttöinen lisälaite, joka tuo normaaliin televisioon useita älytelevision ominaisuuksia. Chromecast liitetään television HDMI-porttiin ja virtaa laitteeseen syötetään USB-liitännän kautta.

Chromecastin avulla toistat sisältöä puhelimesta television ruudulle. 3. sukupolven Chromecast tukee Full HD 60fps -videokuvaa. Tuettujen sovellusten listalta löytyvät muun muassa Googlen omat palvelut, Netflix, Yle Areena ja Spotify. Kaikki sovellukset löydät tästä.Päivän diili


3. sukupolven Chromecast 29 euroa.

Tarjous löytyy Gigantin verkkokaupasta. Saatavuus on tällä hetkellä hyvä.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto