PewDiePie saavutti 100 miljoonaa tilaajaa

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 27.8.2019 08:28

PewDiePie saavutti 100 miljoonaa tilaajaa Felix Kjellberg eli PewDiePie on kiistatta menestynein tubettaja, mistä hyvänä muistutuksena hänen saavuttama uusi rajapyykki: hänen kanavallaan on jo yli 100 miljoona tilaajaa. Harva isolla rahalla tuotettu verkkopalvelukaan pääsee yhtä suuriin käyttäjämääriin.
Kukaan muu tubettaja ei ole onnistunut hankkimaan kanavalleen yli sataa miljoonaa tilaajaa, joten PewDiePie on lajissaan ensimmäinen. Sen sijaan intialaisen viihdejätti T-Seriesin kanava ylsi 100 miljoonaan tilaajaan jo toukokuussa, mutta se ei ole yhden yksilön pyörittämä kanava joten kanavia ei voitane laittaa samaan kastiin vaikka PewDiePie ja T-Series kilpailivatkin suurimman kanavan herruudesta aikaisemmin.

Pelivideoilla maineeseen noussut PewDiePie kertoo olevansa häkeltynyt rajapyykin rikkoutumisesta. Ennen YouTubea Kjellberg kertoo olleensa tavallinen poika, jolla ei ollut yhtään ystävää. YouTube muutti hänen maailmansa täysin, sillä nykyisin valtava määrä ihmisiä on kiinnostunut Kjellbergin tekemisistä.

Tägit: YouTube PewDiePie
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Star Wars -sarja Mandalorian nousee vuoden eniten laittomia latauksia keränneeksi sarjaksi? Star Wars -sarja Mandalorian nousee vuoden eniten laittomia latauksia keränneeksi sarjaksi? (22.11.2019 13:13)
Star Wars -sarja Mandalorian on saatavilla ainoastaan Disney+ -palvelusta - ja Disney+ -palvelua ei saa kuin muutamaan maahan. Joten piratismi rehottaa.
Tesla paljasti himoitun Cybertruckin - Katso videolta miten esitys meni pieleen Tesla paljasti himoitun Cybertruckin - Katso videolta miten esitys meni pieleen (22.11.2019 10:10)
Tesla on paljastanut viime keväästä lähtien hypetetyn lava-auton. Toimitusjohtaja Elon Muskin lupausten mukaisesti pick up -auto noudattaa melko futuristista tyyliä -- joku voisi jopa sanoa, ....
Trump pyysi Applea osallistumaan 5G-verkkojen rakentamiseen – Applella ei ole kuitenkaan lainkaan omaa verkkoa Trump pyysi Applea osallistumaan 5G-verkkojen rakentamiseen – Applella ei ole kuitenkaan lainkaan omaa verkkoa (22.11.2019 06:20)
Trumpin vierailu Applen Mac Pro -tehtaalla Teksasissa on poikinut muutamia sammakoita Yhdysvaltojen presidentin suusta. Ensin hän kertoi avanneensa vierailullaan tehtaan, vaikka se on ollut ....
Apple sai tarpeekseen bugeista – Käyttää iOS 14:n kohdalla uutta toimintamallia Apple sai tarpeekseen bugeista – Käyttää iOS 14:n kohdalla uutta toimintamallia (22.11.2019 05:59)
Kulunut syksy ei ollut Applen ohjelmistokehittäjille kovin hyvä, sillä iOS 13 -käyttöjärjestelmää riivasivat suuri määrä erilaisia bugeja. Käyttöjärjestelmä julkaistiin selkeästi keskeneräisenä, ....
Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa (21.11.2019 11:19)
iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti tai pelkästään Roomba e5 -pölynimurirobotti julkaistiin Roomban toimesta vuonna 2018. Tämän kyseisen mallin suositushinta on sellainen 400 euroa, mutta ....

Uutisarkisto